Lapland - Above ordinary
Sisältöön Sivun ylälaitaan Sivukartta Palaute Tulosta
 
 

Koulutus

Yrittäjänkin on tarpeen kouluttautua. Tällä sivulla löydät tietoa nimenomaan yrittäjän itsensä kouluttautumiseen liittyen, kun taas henkilöstön kouluttamistietoutta löydät 'Työvoima' - sivun alta. Tutustu Lapin oppilaitoksiin ja Lapin oppilaitosten koulutustarjontaan: tutkintoon johtava koulutus tai muu koulutus .  
 
Yrittäjävalmennus

Lue lisää Yritys-Suomen sivuilta www.yrityssuomi.fi ja Lapin ELY-keskuksen sivuilta.

Yrittäjätutkinnot

Yrittäjätutkinnon avulla yrittäjä voi kehittää omaa yrittäjäosaamistaan ja yrityksen kilpailukykyä. Yrittäjän ammattitutkinnon sisältö on räätälöity sen mukaan, onko kysymys jo toimivasta, juuri käynnistymässä olevasta vaiko vasta suunnitteilla olevasta yrityksestä.

Yrittäjän ammattitutkinnon Lapissa voi suorittaa Ammattiopisto Lappiassa , Lapin ammattiopistossa sekä Rovaniemen ammattikorkeakoulussa. 

Yritysjohtamisen erikoisammattitutkinnossa yrityksen kehittämisen ohella painotetaan yritysjohtamiseen liittyviä taitoja. Molempiin tutkintoihin liittyvässä valmennuksessa lähdetään siitä, että suoritat tutkinnot osana omaa yritystoimintaa.

Yritysjohtamisen erikoisammattitutkinnon Lapissa voi suorittaa Ammattiopisto Lappiassa sekä Rovaniemen ammattikorkeakoulussa.

Lue lisää yrittäjätutkinnoista Yrittäjät.fi -sivuilta.

Oppilaitosten tarjonta

Lapin ammattiopisto tarjoaa räätälöityjä koulutuksia ja -palvelua yrityksille:

-Pienyrittäjän kehittämiskartoitus

  • Kehitä liikeideaasi

-Suunnitelmallinen markkinointi- ideasta käytännön toteutukseen

  • Asiakaspalvelu ja asiakastyytyväisyys
  • Myynti - myyntityö kuluttajille ja asiantuntijoille
  • Tuotekehitys
  • Työyhteisövalmennus
  • Talous: Yrittäjän taitotase ja TOTTI -analyysi, tiedolla tuloksia
  • Tulosta hinnoittelulla
  • Omistajanvaihdos
  • PK-yrittäjän tietotekniikka
  • Yrittäjän ammattitutkinto

Lue lisää Lapin ammattiopiston sivuilta. 

Ammattiopisto Lappia tarjoaa yrittäjille:

Yrittäjän ammattitutkinto on tarkoitettu ensisijaisesti henkilöille, jotka suunnittelevat omaa yritystoimintaa tai ovat jo yritystoiminnan käynnistysvaiheessa.
Yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto on tarkoitettu pienten ja keskisuurten yritysten omistajayrittäjille tai palkatuille johtajille, jotka ovat usean vuoden ajan johtaneet yritystä, sen yksikköä tai tytäryhtiötä, vastanneet toiminnasta ja vaikuttaneet päätöksillään koko yrityksen kehittymiseen.

Lue lisää Ammattiopisto Lappian sivuilta. 

Lue lisää koulutuksesta