Lapland - Above ordinary
Sisältöön Sivun ylälaitaan Sivukartta Palaute Tulosta
 
 

Koulutus

Yrittäjänkin on tarpeen kouluttautua. Oli kyse johdon koulutuksesta tai henkilöstön koulutuksesta, Lapista löytyy tarpeisiisi vastaavaa koulutusta. 

Yrittäjävalmennus

Lue lisää Lapin ELY-keskuksen sivuilta.

Yrittäjätutkinnot

Yrittäjän ammattitutkinnon Lapissa voi suorittaa Lapin koulutuskeskus REDU:ssa, Ammattiopisto Lappiassa sekä Lapin ammattikorkeakoulussa.

Lue lisää yrittäjätutkinnoista Yrittäjät.fi -sivuilta.

Oppilaitosten tarjonta

Elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus: Kun työnantajalla on pulaa tekijöistä tai vajetta osaamisesta voimme yhdessä toteuttaa rekrytointi- tai henkilöstön osaamistason nostoon tähtäävää koulutusta.

Koulutus on yritykselle räätälöityä työvoimakoulutusta, joka suunnitellaan, rahoitetaan ja toteutetaan yhdessä valitun kouluttajan kanssa. Koulutus soveltuu yrityksille toimialasta ja koosta riippumatta.

Lapin koulutuskeskus REDU: Hyvin suunniteltu täydennyskoulutusohjelma auttaa pitämään osaamisen ajan tasalla. Sadat eri yritysten ja yhteisöjen työntekijät osallistuvat vuosittain Lapin ammattiopiston järjestämiin koulutuksiin ja lyhytkursseihin. Säännöllinen on erinomaisen tärkeä varsinkin niillä aloilla, jotka tavalla tai toisella ovat sidoksissa tietotekniikkaan. Lue lisää Lapin koulutuskeskus REDU:n sivuilta.

Ammattiopisto Lappia: Henkilöstökoulutus on yrityksen työntekijöilleen hankkimaa koulutusta, jossa yksi tai useampi työntekijä voi suorittaa tutkinnon tai erityyppisiä ammatillisia lisenssejä tai sertifikaatteja. Rakennamme yrityksesi tarpeisiin sopivan räätälöidyn koulutuskokonaisuuden. Tarvittaessa autamme henkilöstön kehittämisen tarvekartoitusten tekemisessä sekä asetamme yhdessä koulutukselle tavoitteita. Lue lisää ammattiopisto Lappian sivuilta.  

Lapin ammattikorkeakoulu tarjoaa koulutusta organisaatioiden tarpeiden mukaan. Lisäksi avoimet ammattikorkeakouluopinnot ovat kaikille avoimia, suppeahkoja opintokokonaisuuksia. Ne tarjoavat nopean tavan hankkia lisäosaamista työhön ja tukevat harrastuneisuutta. Lue lisää Lapin AMK:n sivuilta.

Lapin yliopisto järjestää lappilaisille monipuolista eri alojen ammatillisista aikuis- ja täydennyskoulutusta. Täydennyskoulutusta tarjoavat koulutus- ja kehittämispalvelut sekä kasvatustieteiden, oikeustieteiden ja taiteiden tiedekunnat. Lue lisää Lapin yliopiston sivuilta ja Lapin kesäyliopiston sivuilta .

Lue lisää koulutuksesta