Lapland - Above ordinary
Sisältöön Sivun ylälaitaan Sivukartta Palaute Tulosta
 
Sivusto kokoaa Lapin mahdollisuuksia ja palveluja liittyen arjenhallintaan, koulutukseen ja työllistymiseen. Tavoitteena on tukea siirtymiä koulutukseen ja työelämään.
 
 
Opiskele maailman huipulla

Opiskele maailman huipulla.

 

Tervetuloa opiskelijan Lappiin, maailman huipulle! Täältä löydät niin Euroopan Unionin pohjoisimman yliopiston kuin monipuoliset opinto- ja harjoitteluohjelmat kymmenille eri aloille. Hyvien kulkuyhteyksien ja ainutlaatuisen luontonsa vuoksi Lappi on paitsi ulkomaisten vaihto-opiskelijoiden kestosuosikki, myös unelmien paikka elää, oppia ja pitää hauskaa!

Tästä osiosta löydät tietoa koko Lapin alueen koulutustarjonnasta.

Matkailualan tutkimus- ja koulutusinstituutti

Kaikki Lapin matkailuopetusta antavat koulutusasteet, tutkimus- ja kehittämisyksiköt, matkailuopettajat ja -tutkijat muodostavat Matkailuinstituutti -organisaation. Lue lisää sen tehtävistä ja tavoitteista.
 

Urheillen ammattiin

Lapin urheiluakatemia on Rovaniemellä toimiva oppilaitosten ja yhteistyötahojen verkosto, jonka tavoitteena on urheilijoiden opiskelun ja urheilu-uran tuloksekas yhdistäminen. Lue lisää Lapin urheiluakatemian toiminnasta.

 

Lapin kesäyliopisto

Lapin kesäyliopisto järjestää avointa yliopisto-opetusta, ammatillista täydennyskoulutusta, kielikoulutusta, lukiolaisille suunnattua koulutusta sekä ikääntyvien yliopistotoimintaa ympäri vuoden. Lue lisää Lapin kesäyliopiston sivuilta.
 

Kyvyt.fi

Kyvyt.fi on suomalaisille oppilaitoksille ja koulutusalan organisaatioille tarkoitettu ePortfolio-palvelu. Se tarjoaa monipuoliset työkalut oman portfolion rakentamiseen ja kehittämiseen verkossa. Lue lisää Kyvyt.fi-palvelusta