Lapland - Above ordinary
Sisältöön Sivun ylälaitaan Sivukartta Palaute Tulosta
 
 

Tietoa www.mullekuitu.fi -palvelusta

          www.mullekuitu.fi-etusivun näkymä

Huom! Palvelun ylläpito ja päivitys on tauolla toistaiseksi!

 

Taustaa

www.mullekuitu.fi -palvelu on Lapin liiton / Sadan megan Itä- ja Pohjois-Suomi -hankkeen toteutettama valokuitusivusto. Sivustolta saa tietoa eri maakuntien valokuiturakentamisesta. Lapin maakunnan asukkailla on mahdollisuus ilmoittaa sivustolla kiinnostus valokuituliittymän hankintaan ja seurata valokuiturakentamisen etenemistä Lapissa.

Sitoutumisesta

Yhteysietosi ja osoitteesi antaminen www.mullekuitu.fi -palvelussa ei sido tai velvoita mihinkään! Tietojen avulla sinuun voidaan ainoastaan olla yhteydessä lisätiedon toimittamiseksi tai mahdollisen liittymätarjouksen tekemiseksi. Liittymän hankinta edellyttää aina erillisen sopimuksen tekemistä teleoperaattorin kanssa. 

Tietojen käyttö  

Palveluun luovutettuja yhteystietoja käytetään ainoastaan laajakaistarakentamiseen liittyvään kysynnän seurantaan ja rakentamiseen liittyvään tiedottamiseen. Tietoja ei käytetä muuhun tarkoitukseen. Mikäli jollakin alueella käynnistyy valokuituverkon rakentaminen, yhteystiedot voidaan antaa edelleen rakentavalle operaattorille suoran yhteydenpidon mahdollistamiseksi ja tarkempien tietojen toimittamiseksi. Yhteystietojen avulla sinulle voidaan myös tehdä tarjous valokuituliittymästä ilmoittamaasi osoitteeseen.

Ongelmia  palvelun käytössä?

Palvelun toimivuutta on testattu ensisijaisesti Internet Explorer 9, Firefox 12 ja Google Chrome selaimilla. Jos sinulla on ongelmia palvelun toimivuuden kanssa, ota yhteyttä sähköpostitse osoitteeeseen  laajakaista@lappi.fi. Liitä mukaan kuvaus ongelmasta ja kerro miten se ilmeni. Pyrimme korjaamaan mahdollisesti ilmenneet ongelmat mahdollisimman pian. 

Palveluntarjoaja

www.mullekuitu.fi -palvelun on toteuttanut Papu Productions Oy.
Kotisivut:  http://www.papuproductions.fi/