Lapland - Above ordinary
Sisältöön Sivun ylälaitaan Sivukartta Palaute Tulosta
 
 
Asu ja elä keskellä 8 vuodenaikaa

Asu ja elä keskellä 8 vuodenaikaa.

 

Lapin taika syntyy kiehtovista kontrasteista - kun on valoisaa, sitä on 24/7; kun on pimeää, sitä on läpi vuorokauden. Arjen ainutlaatuiseksi Lapissa tekee kontrasti rikkaan kulttuurin ja puhtaan Lapin luonnon välillä. Vain täällä voi elää luonnon keskellä, eri vuodenaikojen rytmissä, silti modernien palveluiden, työ-, opiskelu- ja harrastusmahdollisuuksien keskellä.

Kiinnostuitko?
Lue vinkit ja tarinat elämästä, asumisesta ja työskentelystä tavanomaisen yläpuolella Lapland.fi -sivustolta.

Asumaan Lappiin

Lapin raikas luonto ja rikas kulttuuri ovat olennainen osa Lapin taikaa. Mutta siinä ei ole kaikki, koska Lappi on täynnä mahdollisuuksia!

Monipuoliset asumisvaihtoehdot, lisääntyvät työpaikat, koulutusalojen runsaus ja osaaminen tarjoavat jokaiselle jotakin. Puhumattakaan harrastusmahdollisuuksista, joista voit valita omasi niin suuremmissa kaupungeissa kuin rauhallisemmillakin paikkakunnilla.

Lappi.fi on ensimmäinen osoitteesi Lapissa. Tervetuloa mahdollisuuksien Lappiin!

Hyviä syitä muuttaa Lappiin

Vuodenajat näkyvät Lapin luonnossa. Täällä talvi on talvi ja kesä on kesä. Lapissa eletään 8 vuodenajan rytmissä.

Lapin luonto tarjoaa erinomaiset puitteet ulkoiluun ja urheiluun. Viihdyitpä vilkkaissa tunturikeskuksissa tai erämaan rauhassa, löydät ne Lapista.

Arkisen elämän vastapainona Lapissa on mahdollisuus harrastaa ja viettää aikaa monipuolisen kulttuuritarjonnan parissa. Oman lisänsä tuovat myöskin useat suuret festivaalit: musiikkia, kulttuuriperinteitä, elokuvia.

Lapissa voit opiskella itsellesi unelmien ammatin. Meillä on oppilaitoksia lukioista ammattiopistoihin, ammattikorkeakouluista yliopistoon. Koulutusaloja on runsaasti, mahdollisuuksia on vielä enemmän.

Mikä Lapissa on ehkä kaikkein parasta?

Lapissa joulu on aina lähellä!