Lapland - Above ordinary
Sisältöön Sivun ylälaitaan Sivukartta Palaute Tulosta
 
Sivusto kokoaa Lapin mahdollisuuksia ja palveluja liittyen arjenhallintaan, koulutukseen ja työllistymiseen. Tavoitteena on tukea siirtymiä koulutukseen ja työelämään.
 
Lapin TNO-palvelut

Lapin koulutusneuvonta

 
 
Opiskele maailman huipulla

Opiskele maailman huipulla.

 

Tervetuloa opiskelijan Lappiin, maailman huipulle! Täältä löydät niin Euroopan Unionin pohjoisimman yliopiston kuin monipuoliset opinto- ja harjoitteluohjelmat kymmenille eri aloille. Hyvien kulkuyhteyksien ja ainutlaatuisen luontonsa vuoksi Lappi on paitsi ulkomaisten vaihto-opiskelijoiden kestosuosikki, myös unelmien paikka elää, oppia ja pitää hauskaa!

Tästä osiosta löydät tietoa koko Lapin alueen koulutustarjonnasta.

Matkailualan tutkimus- ja koulutusinstituutti

Kaikki Lapin matkailuopetusta antavat koulutusasteet, tutkimus- ja kehittämisyksiköt, matkailuopettajat ja -tutkijat muodostavat Matkailuinstituutti -organisaation. Lue lisää sen tehtävistä ja tavoitteista.
 

Urheillen ammattiin

Lapin urheiluakatemia on Rovaniemellä toimiva oppilaitosten ja yhteistyötahojen verkosto, jonka tavoitteena on urheilijoiden opiskelun ja urheilu-uran tuloksekas yhdistäminen. Lue lisää Lapin urheiluakatemian toiminnasta.

 

Lapin kesäyliopisto

Lapin kesäyliopisto järjestää avointa yliopisto-opetusta, ammatillista täydennyskoulutusta, kielikoulutusta, lukiolaisille suunnattua koulutusta sekä ikääntyvien yliopistotoimintaa ympäri vuoden. Lue lisää Lapin kesäyliopiston sivuilta.
 

Kyvyt.fi

Kyvyt.fi on suomalaisille oppilaitoksille ja koulutusalan organisaatioille tarkoitettu ePortfolio-palvelu. Se tarjoaa monipuoliset työkalut oman portfolion rakentamiseen ja kehittämiseen verkossa. Lue lisää Kyvyt.fi-palvelusta