Lapland - Above ordinary
Sisältöön Sivun ylälaitaan Sivukartta Palaute Tulosta
 
 

Lisäkoulutusta Lapissa

Täydennys- ja erikoistumisopinnot on tarkoitettu ammattitutkinnon hankkineille ja työelämässä oleville. Erilaiset lyhytkurssit syventävät ammattiosaamistasi. Voitpa hankkia itsellesi uusia taitoja pidempienkin kokonaisuuksien kautta. Ammattikorkeakouluissa voit jatkaa perustutkinnosta ammattikorkeakoulututkintoon.

Tälle sivulle on koottu tietoa Lapin oppilaitosten ja korkeakoulujen täydennys-, erikoistumis- ja aikuisopetuksesta. Opetustarjonta elää kurssien mukaan, joten tarjontatilanne on hyvä tarkistaa säännöllisesti. Tutustu kurssitarjontaan oheisesta oppilaitoskohtaisesta linkkilistasta. Voit etsiä koulutusta myös Lapin maakuntakorkeakoulun ja Lapin ammattiopiston hakukoneiden avulla.

Oppisopimuskoulutuksesta

Oppisopimuksella voi opiskella ammattiin tai täydentää osaamistaan. Oppisopimuksen osapuolet ovat työnantaja, oppilaitos, opiskelija sekä oppisopimuskoulutuksen järjestäjä eli oppisopimuskeskus.

Koulutus perustuu työssä oppimiseen. Noin 70-80% koulutuksesta tapahtuu työpaikalla. Oppisopimuskoulutuksen alaikäraja on 15 vuotta. 

Lue lisää Lapin oppisopimuskoulutuksista.