Lapland - Above ordinary
Sisältöön Sivun ylälaitaan Sivukartta Palaute Tulosta
 
 
Pajakylä

Missä joulupukki majailee?

Joulupukilla on monta rakasta paikkaa ympäri maailmaa, joissa hän vierailee usein ja joihin hän on perustanut omia tukikohtiaan. Hänen ainoa oikea kotinsa sijaitsee kuitenkin Suomen Lapissa Korvatunturilla.

Korvatunturi
Korvatunturi on Suomen Lapissa sijaitseva 483 metriä korkea tunturi, joka on saanut nimensä sen laella olevien kolmen korvan myötä. Korvat toimivat satelliitin lailla; ne imevät ilmasta jokaisen lapsen ja aikuisen haaveet ja toiveet. Näitä toiveita varten Korvatunturin sisällä on salainen toimisto, jossa Toivetontut ottavat vastaan toiveet ja välittävät niitä eteenpäin Joulupukille, Joulumuorille ja työpajan tontuille. Korvatunturi on myös Joulupukin koti: tästä syystä sen salaisiin onkaloihin ei Joulupukin lisäksi pääse muut kuin Joulumuori ja tontut.
 

Joulupukin tukikohdat Lapissa

Pajakylä

Rovaniemellä, tarkalleen Napapiirillä, sijaitsee ainutlaatuinen Joulupukin Pajakylä. Siellä voit kulkea läpi Joulupukin salaisuuksia ja elämyksiä täynnä olevan käytävän ja tupsahtaa suoraan Joulupukin uuteen kammariin, jossa kaikkien rakastama kuuraparta odottaa vierailuasi! Pajakylässä voit lisäksi tervehtiä ahkeria tonttuja Joulupukin Pääpostissa, tutustua suomalaisiin jouluperinteisiin Joulunäyttelyssä ja puuhailla paljon muuta mukavaa!

Yhteystiedot:
Joulupukin Pajakylän info-piste
 +358 (0) 16 356 2096
aija@arcticcircle-information.fi
www.santaclausvillage.info

Joulukka

Rovaniemen lähettyviltä metsän siimeksestä löytyy satumainen Joulukka, jossa vieraat pääsevät kokemaan joulun salaisen ihmeen. Tonttujen johdolla voit päästä mukaan aitoon tonttukouluun, kokea jouluisen Satupolun taian tai tavata tontut ja itse Joulupukinkin jouluaskareissaan. Ja ehkäpä, jos olet käyttäytynyt oikein hyvin, pääset kurkistamaan myös Joulupukin Salaiseen Komentokeskukseen.

Yhteystiedot:
ProSanta Oy
+358 50 517 6989
santa@prosanta.fi
www.joulukka.com
www.prosanta.fi

SantaPark

Joulupukin maanalaisessa luolastossa, jännittävässä SantaParkissa, voit kokea joulun lämmintä tunnelmaa! Keskellä tonttujen puuhia ja piparintuoksua saat tavata Joulupukin hänen työhuoneessaan, kokea vauhdikkaan tonttushow’n ja seikkailla läpi neljän vuodenajan ihmeellisellä rekiretkellä.

 
Yhteystiedot:
SantaPark Ltd.
016-333 0000
info@santapark.com
www.santapark.com

 
Joulupukki asuu..