Lapland - Above ordinary
Sisältöön Sivun ylälaitaan Sivukartta Palaute Tulosta
 
 
Levi

Levi - Easy days in many ways

Levi

Lentokentän läheisyys, tiivis kyläkeskusta kaikkine palveluineen, lukuisat ympärivuotiset aktiviteetit sekä Lapin luonto ja eksotiikka ovat nostaneet Levin matkailun kansainväliseksi menestystarinaksi. Suksilla viihtymisen lisäksi talvilomaan

Levillä kuuluu erilaisia elämyksiä ohjelmapalveluyrittäjien johdolla, runsas valikoima makunautintoja pikapaloista pitkän kaavan illallisiin, leppoisaa oleskelua ja itsensä hemmottelua sekä Lapin korkeatasoisin viihdetarjonta. Kesällä taas Levin lumoavat tunturimaisemat kutsuvat nauttimaan luonnosta, pienistä seikkailuista ja erilaisista tapahtumista, golfaamaan upealla tunturikentällä sekä ennen kaikkea rentoutumaan.

Ympärivuotinen elämyskeskus
Levistä on rakentunut aidosti ympärivuotinen lomakohde, sillä myös kesään on panostettu voimakkaasti uusien aktiviteettien kautta. Neljän vuodenajan sijaan Levi tarjoaa seitsemän hyvinkin erilaista vuodenaikaa uusilla ja erilaisilla elämyksillä.

 

KÄyntikohteet

Levi Parks

Levin sydämessä on monta mukavaa paikkaa ulkoilun ystäville. Sauvakävelijän reitit sijaitsevat näppärästi Sauvakävelypuistosta ja sauvoessa voi vaikka vierailla Poro Parkissa. Seikkailupuisto haastaa kaikenikäiset ottamaan mittaa itsestään, ja Bike Parkista löytyy vauhtia pyörän selässä viihtyville.

Gondolialueella on mukavaa tekemistä lapsiperheille. Zero Pointin kesään taas kuuluu hurjan hauska kesäkelkkarata !

Eläinten ystäville nähtävää löytyy Levin Huskypuistosta ja Lapinkylän Poro- ja Kotieläinpuistosta.

Golfaa upeissa tunturimaisemissa

Levin 18-väyläinen golfkenttä sijaitsee upeissa luonnon muovaamissa tunturimaisemissa, kimaltelevan järven rannalla. Lapin yötön yö tuo pelipäivälle pituutta - Levillä golfaa reilusti kauemmin!

Golfkentän suunnittelussa on lähdetty tavallisen klubipelaajan tarpeista ja toiveista. Vaihtelevalle ja laajalle kentälle tuo lisähaastetta ja näyttävyyttä sen sisälle sijoittuva Taalojärvi. Levi Golf

Levi Summit

– Kongressi- ja näyttelykeskus Koutalaella

Huikeat maisemat ja luonnon elinvoima ovat aina inspiroineet ihmistä. Levi Summitin näyttelyiden ilme tulee lappilaisuudesta ja niistä elementeistä, jotka ovat mahdollistaneet menestymisen karussa, mutta elämyksellisesti anteliaassa ympäristössä.

www.levisummit.fi

 

Levin matkailuinfo

Levin Matkailuneuvonta ja Keskusvaraamo
Levin Matkailu Oy

Osoite:

Myllyjoentie 2, 99130 Levi

Sähköposti:

levi.info@levi.fi

Puhelinnumero:

(016) 639 3300

Fax (016) 643 469

www-sivut:

www.levi.fi

 

Lisätietoja Levistä

 

Hiihtokeskus Levi

Pysyvän ensilumen saapuessa loka-marraskuussa Levillä vietetään kauden avajaisia ja alppihiihdon maailmancupin pujottelun avauskilpailua. Näistä tapahtumista alkaa Levin pitkä ja lumivarma talvi, joka jatkuu aina toukokuun puoleenväliin saakka. Myös päivän lyheneminen ja kaamoksen sinisävyiset hetket luovat oman taianomaisen tunnelmansa alkukauteen.

RINTEET

Laskettelurinteitä44
Hissejä27
Pisin rinne2500m
Suurin korkeusero325m
Valaistuja rinteitä15

LADUT
Latuja230km
Valaistuja latuja28km
Lumetettuja latuja9km
Latukahviloita17kpl