Lapland - Above ordinary
Sisältöön Sivun ylälaitaan Sivukartta Palaute Tulosta
 
 

Tervola

Tervola - Myönteisiä mahdollisuuksia

Tervolan jokimaisemaa

Tervola on luonnonkaunis etelälappilainen maaseutupitäjä Kemijoen varrella, joka on tunnettu puu- kivi- ja metalliteollisuuden tuotteista sekä maa- ja metsätaloudestaan.
Rovaniemi, Kemi, Tornio ja Ruotsin Haaparanta sekä lähin lentokenttä sijaitsevat vain alle tunnin ajomatkan päässä. Linja-auton lisäksi Tervolaan voi matkustaa junalla.

Peruspalvelut luovat turvallisuutta

Tervolassa on hyvät peruspalvelut, esimerkiksi kaikille lasten  päivähoitoa tarvitseville voidaan järjestää kunnallinen päivähoitopaikka ja hampaat hoidetaan omassa kunnassa.
Tervolan kylänraitti

Asukkaille ja mökkeilijöille on tarjolla monenlaisia asuntoja sekä kunnan omilta että yksityisiltä markkinoilta. Rakentamista suunnittelevan kannattaa tutustua tonttipörssin tarjontaan.

 

Luonto virkistyksen lähteenä

Tervola talvella

Lukuisat vaarat ja Tervolaa halkova Kemijoki hallitsevat maisemaa ja tarjoavat vuodenaikojen ja sääolosuhteiden vaihtuessa elämyksiä sekä paikallisille asukkaille että matkailijoille.

Ympäristö mahdollistaa luonnonrauhasta nauttimisen sekä monipuolisen harrastus- ja virkistystoiminnan ympäri vuoden. Tervolassa voi kalastaa, metsästää ja marjastaa ja harrastaa muuta liikuntaa niin luonnon helmassa kuin rakennetussa liikuntaympäristössäkin.

Henkisen kunnon ylläpitämistä tukee kunnan vireä kulttuuritoiminta. Tervolasta löytyy kulttuurista kiinnostuneelle monia tutustumiskohteita.