Lapland - Above ordinary
Sisältöön Sivun ylälaitaan Sivukartta Palaute Tulosta
 
 

13th Fennoscandian Exploration and Mining Conference (FEM 2021)

FEM 2021 logo

Fennoscandian Exploration and Mining (FEM) teki jälleen kerran osallistujaennätyksen. FEM 2019 kokosi Kittilän Leville 1215 osallistujaa 32 maasta ja yli 400 organisaatiosta.

Järjestyksessään jo kolmastoista FEM konferenssi toteutetaan 2. - 4. marraskuuta 2021. Joka toinen vuosi viikolla 44 järjestettävä kansainvälinen FEM tapahtumakokonaisuus on Euroopan suurimpia ja merkittävimpiä malminetsintä- ja kaivannaisteollisuuden tilaisuuksia sisältäen tieteellisiä lyhytkursseja, FEM konferenssin, oheisnäyttelyn, kaivosekskursioita, sekä oheis- ja iltaohjelmia.

Alueella toimivat sekä toiminnan aloittamisesta kiinnostuneet yritykset pitävät FEMiä merkittävänä tilaisuutena, jossa markkinointi ja verkostoituminen sekä bisneksen tekeminen on tuloksellista. FEMillä on kaivosalan verkostojen kehittämisen ja ylläpitämisen lisäksi imagollisesti myönteisiä sekä taloudellisesti merkittäviä vaikutuksia Lapille ja koko Fennoskandian alueelle.

Tavoitteena on muun muassa

  • tarjota kokonaiskuva siitä, mitä malminetsintä- ja kaivannaisteollisuudessa tapahtuu nyt, ja mitä on odotettavissa tulevaisuudessa sekä Fennoscandian alueella että globaalisti.
  • lisätä tietämystä Fennoskandian alueen operatiivisen toiminnan käytännöistä.
  • edistää alueelle suuntautuvia investointeja.
  • tarjota foorumi, jossa Fennoskandian alueella jo toimivat yritykset sekä alueesta kiinnostuneet globaalien yritysten toimijat kohtaavat. 

Konferenssiin kutsutaan puhujiksi malminetsintä- ja kaivosyhtiöiden, yliopistojen, tutkimuskeskusten, suurlähetystöjen sekä viranomaisten edustajia. Konferenssin aikana jaetaan arvostetut palkinnot: Fennoscandian Mining Award, FEM Special Award sekä Agnico Eagle Award.

Rekisteröityminen

  • Online rekisteröityminen avataan keväällä 2021.
  • FEM konferenssi tukee alan opiskelijoiden osallistumista tapahtumaan heille räätälöidyllä alennetulla osallistumismaksulla.

Tutustu tarkemmin osoitteessa  https://femconference.fi/.

Twitter @FEMconference |  #FEM2021Levi

YouTube FEMConference

FEM 2019 esitelmämateriaalit