Lapland - Above ordinary
Sisältöön Sivun ylälaitaan Sivukartta Palaute Tulosta

11th Fennoscandian Exploration and Mining Conference (FEM 2017)

Fennoscandian Exploration and Mining (FEM 2017)

Suomen Lapissa Kittilän Levillä järjestettävä kansainvälinen FEM konferenssi on Euroopan suurimpia ja merkittävimpiä kaivannais- ja mineraaliteollisuuden tapahtumia, kooten yhteen alan asiantuntijoita ja johtajia globaalisti. Vuodesta 2013 lähtien osallistujamäärä on ollut yli 1000 henkeä, kansallisuuksia 25 maasta.

Alueella toimivat sekä toiminnan aloittamisesta kiinnostuneet yritykset pitävät konferenssia merkittävänä tapahtumana, jossa markkinointi ja verkostoituminen sekä bisneksen tekeminen on tuloksellista. FEMillä on kaivosalan verkostojen kehittämisen ja ylläpitämisen lisäksi imagollisesti myönteisiä sekä taloudellisesti merkittäviä vaikutuksia Lapille ja koko Fennoskandian alueelle.

Konferenssin tavoitteena on mm.

  • tarjota kokonaiskuva siitä, mitä kaivannais- ja mineraaliteollisuudessa tapahtuu nyt, ja mitä on odotettavissa tulevaisuudessa sekä Fennoscandian alueella että globaalisti.
  • lisätä tietämystä Fennoskandian alueen operatiivisen toiminnan käytännöistä.
  • edistää alueelle suuntautuvia investointeja.
  • tarjota foorumi, jossa Fennoskandian alueella jo toimivat yritykset sekä alueesta kiinnostuneet globaalien yritysten toimijat kohtaavat. 

Konferenssiin kutsutaan puhujiksi malminetsintä- ja kaivosyhtiöiden, yliopistojen, tutkimuskeskusten, suurlähetystöjen sekä viranomaisten edustajia. Konferenssin aikana jaetaan arvostetut palkinnot: Fennoscandian Mining Award, FEM Special Award sekä Agnico Eagle Award.

Rekisteröityminen

  • Online rekisteröityminen: http://fem.lappi.fi/en/registration.
  • FEM konferenssi tukee alan opiskelijoiden osallistumista tapahtumaan heille räätälöidyllä alennetulla osallistumismaksulla.

11th Fennoscandian Exploration and Mining (FEM 2017) konferenssikokonaisuuden aikataulu