Lapland - Above ordinary
Sisältöön Sivun ylälaitaan Sivukartta Palaute Tulosta
 
 

Avoimet työpaikat

 


Tuleeko sinusta uusi pelaaja innostuneeseen,

Lapille positiivista potkua antavaan tehemä pois -joukkueeseemme? 

********************************************************************************************************************************** 

 

KOORDINAATTORIA

Interreg Europe- ohjelmasta rahoitettuihin APPROVE- ja SMARTY – hankkeisiin. 

APPROVE- hankkeessa Lapin liitto toimii päätoteuttajana. Hankkeen tavoitteena on tukea ja kehittää bioenergia-alan kumppanuuksia ja hyvien käytäntöjen jakamista EU-tasolla ja toisaalta tukea maakunnallisesti hajautetun uusiutuvan energian hankkeita ja kehittymistä sidosryhmäyhteistyöllä. Hanke on käynnistynyt loppuvuodesta 2018. Sen ensimmäinen vaihe päättyy marraskuun 2020 lopussa, minkä jälkeen Lapin liitolla on vastuu hankkeen toisen vaiheen toteuttamisesta.

SMARTY- hankkeen (Smart SMEs for Industry 4.0) tavoitteena on edistää pk-yritysten digitalisaatiota yhdeksän eurooppalaisen maakunnan alueella. Lapin kehitystyö hankkeessa keskittyy erityisesti teollisuuden palveluyritysten toimintaympäristön kehittämiseen Arktisen teollisuus- ja kiertotalousklusterin kautta. Lapin liitto koordinoi hankkeessa osaamisen siirtämistä ja kokemusten vaihtoa.

Koordinaattorin tehtävä on täysiaikainen ajalla 1.4.-30.11.2020, minkä jälkeen se muuttuu osa-aikaiseksi (noin 70% työajalla). Työajan jakauma on seuraavanlainen:

APPROVE - hanke:              50%               1.4.-30.11.2020, 20%               1.12.2020 – 31.7.2022

SMARTY - hanke:                50%               1.4.2020-31.7.2022. 

Koordinaattorin tehtävät ovat monipuolisia asiantuntijatehtäviä, jotka tukevat hankkeisiin nimettyjen projektipäällikön/ asiantuntijan työtä. Koordinaattori vastaa mm. hankkeiden toimenpiteiden raportoimisesta ja maksatushakemusten tekemisestä sekä hankkeiden työsuunnitelmien mukaisista muista vastuista, esim. viestinnästä, materiaalien valmistelusta sekä Lapissa toteutettavien tilaisuuksien järjestämisestä.

Koordinaattorin tehtävät edellyttävät soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa, sujuvaa englannin kielen taitoa sekä kokemusta kansainvälisistä tehtävistä. Eduksi ovat myös kokemus eurooppalaisesta yhteistyöstä, englanninkielisestä viestinnästä ja tapahtumien järjestämisestä. Lisäksi edellytämme kykyä kerätä tietoa, dokumentoida ja kommunikoida sujuvasti eri kansallisuuksista koostuvassa hankeverkostossa.

Koordinaattori sijoittuu Lapin liiton palkkaluokkaan 4 (tehtäväkohtainen palkka 3400- 3700 €/kk).

Hakemukset liitteineen pyydämme toimittamaan 25.3.2020 klo 16.00 mennessä sähköpostilla osoitteeseen rekry(at)lapinliitto.fi. Sähköpostin viestikenttään lisätään merkintä ”koordinaattori APPROVE ja SMARTY”

Lisätietoja:kehittämisjohtaja Päivi Ekdahl, 0400 383 578, paivi.ekdahl(at)lapinliitto.fi