Lapland - Above ordinary
Sisältöön Sivun ylälaitaan Sivukartta Palaute Tulosta
 
 

Avoimet työpaikat

 


Tuleeko sinusta uusi pelaaja innostuneeseen,

Lapille positiivista potkua antavaan tehemä pois -joukkueeseemme? 

********************************************************************************************************************************** 

Olemme innostunut, Lapille positiivista potkua antava tehemä pois -joukkue. Edistämme Lapin menestystä ja lappilaisten hyvinvointia.  Lapin liitto on Suomen pohjoisimman ja maantieteellisesti laajimman maakunnan kehittäjä, kaavoittaja ja edunvalvoja. Lapin liitto on kuntayhtymä, jonka omistajia ovat kaikki Lapin 21 kuntaa. Visiomme mukaan  Lappi on arktinen avoin ja älykäs. Me teemme maailman puhtaimmassa maakunnassa kestävästi menestystä. #RakkauestaLappiin

Tuleeko sinusta uusi pelaaja innostuneeseen, Lapille positiivista potkua antavaan tehemä pois -joukkueeseemme? 

 **********

 

Kiinnostaako sinua tiekartta- ja tulevaisuustyö? Haluatko olla mukana koordinoimassa lappilaista yhteistyötä, jolla tuetaan maakunnan kestävää kasvua?

Lapin liitto hakee (Huom! Ilmoitusta muokattu 1.7.2020)

PROJEKTIKOORDINAATTORIA

Tulevaisuuskuvat maakunnan kestävään kasvuun lyhyellä ja pitkällä aikavälillä –hankkeeseen. Toimi täytetään mahdollisimman pian ja määräaikainen tehtävä kestää hankkeen päättymiseen 31.12.2020 asti.

Tulevaisuuskuvat maakunnan kestävään kasvuun lyhyellä ja pitkällä aikavälillä –hanke toteutetaan laajassa sidosryhmäyhteistyössä. Hankkeen tuloksena syntyvät Lapin Korona Exit -tiekartta sekä Lapin tulevaisuuskuvat 2040. Tiekartta palvelee toimijoita koronakriisin jälkeisen selviytymisen suunnitelmana. Tiekartta on tarkoitettu kaikille niille toimijoille, jotka tukevat yritysten elpymistä ja toipumista koronakriisistä.

Projektikoordinaattorin tehtäviin kuuluu toteuttaa tiekartan valmistumisen koordinointia, hankkeen viestintää sekä̈ hoitaa hankehallinnollisia tehtäviä̈ kuten maksatushakemuksia ja raportointia. Työ sisältää myös muita käytännön tehtäviä kuten hankintojen kilpailuttamista, tapahtumien ja työpajojen järjestelyä.

Projektikoordinaattorilta edellytetään soveltuvaa korkeakoulututkintoa, kokemus vastaavista tehtävistä, erityisesti rakennerahastohankkeiden maksatuksista, sekä sujuvia viestintä- ja vuorovaikutustaitoja. Alueen ja toimintaympäristön tuntemus sekä kokemus kilpailutuksista lasketaan eduksi.

Projektikoordinaattorin palkka sijoittuu Lapin liiton palkkajärjestelmän palkkaluokkaan viisi, jossa tehtäväkohtainen palkka on 2 900 – 3 300 €/kk. Palkka määräytyy osaamisen ja kokemuksen mukaan.

Hakemukset ja CV:t tulee jättää 24.7.2020 klo 16.00 mennessä sähköpostiosoitteeseen
rekry@lapinliitto.fi. Viestikenttään tulee laittaa merkintä EXIT-projektikoordinaattori.

Haastattelut pidetään 31.7.2020. Lisätietoja avoinna olevasta toimesta ja Tulevaisuuskuvat maakunnan kestävään kasvuun lyhyellä ja pitkällä aikavälillä –hankkeesta antaa 20.7.2020 alkaen
kunta- ja strategia-asiantuntija Jaana Koskela jaana.koskela@lapinliitto.fi ja puh. 040 630 3003.

Tietoa Lapin liitosta saat osoitteesta www.lapinliitto.fi sekä hankkeesta osoitteesta https://www.eura2014.fi/rrtiepa/projekti.php?projektikoodi=A76254.

 

Haemme 
 
PROJEKTIKOORDINAATTORIA näköalapaikalle Lappiin! 
 
Lappi - viisaan kasvun keskus -esiselvityksessä on tavoitteena luoda toimiva, laaja lappilaisten toimijoiden verkosto ja sille toimintamalli, jonka avulla varmistetaan työvoiman ja tarvittavan osaamisen saatavuus Lappiin. Esiselvityshankkeella mahdollistetaan ainutlaatuinen, organisaatioiden rajat ylittävä hankekonsortiokokonaisuus Lapin veto- ja pitovoiman kehittämiseen. Käytännössä hankkeen toimenpiteinä ovat projektipäällikön koordinoima kumppanuusyhteistyö, työpajatyöskentely, yhdessä valikoidut selvitykset sekä tarvittavien toimien kokeilut ja pilotoinnit. Kumppanuusyhteistyö tarkoittaa tiivistä työskentelyä kumppaneiden ja heidän nimeämien asiantuntijoiden kanssa. Yhteistyön rakentamiseen kuuluu myös verkostomaisen toimintatavan mallintamista sekä veto- ja pitovoimatematiikan sisältöjen muotoilua. Esiselvityshanke on alkanut helmikuussa 2020 ja jatkuu huhtikuuhun 2021.
 
Projektikoordinaattorin työtehtävässä toimit Lappi - viisaan kasvun keskus -hankkeen projektipäällikön tukena. Projektikoordinaattorina tehtäviisi kuuluvat muun muassa hankeviestintää sekä projektihallintoon liittyviä tehtäviä, kuten maksatushakemusten laatimista, raportointia ja tilaisuuksien valmistelua. Työtehtävään vaaditaan kokemusta EU-hankehallinnosta, erityisesti EAKR-hankkeiden hallinnoinnista sekä viestinnästä. Lisäksi edellytämme erinomaista suomen kielen taitoa ja hyvää englanninkielen taitoa. Soveltuva korkeakoulututkinto sekä vahva osoitus projektikäytänteiden ja -prosessien osaamisesta katsotaan hakijan eduksi. 
 
Lapin liitto tarjoaa sinulle näköalapaikan maakunnan kehittämiseen ja paikan positiivista potkua Lapille antavaan tiimiin. Lapin liitossa pääset työskentelemään kannustavassa työympäristössä ja kehittämään osaamistasi. Työn kautta täydennät verkostojasi ja Lapin tuntemustasi. 
 
Projektikoordinaattorin palkka sijoittuu Lapin liiton palkkaluokkaan 5 (tehtäväkohtainen palkka 2 900 - 3 300 euroa). Työ alkaa 10.8.2020 tai sopimuksen mukaan. Työsuhde kestää huhtikuun 2021 loppuun asti. Haastattelut järjestetään viikolla 31.
 
Hakemukset liitteineen pyydämme toimittamaan 26. heinäkuuta 2020 klo 16.00 mennessä sähköpostilla osoitteeseen rekry(at)lapinliitto.fi. Merkitse sähköpostin viestikenttään Veto-projektikoordinaattori. 

Lisätietoja antaa: projektipäällikkö Henna Illikainen p. 040 614 6818, henna.illikainen@lapinliitto.fi (sähköpostitse koko haun ajan, puhelimitse 1-3.7 ja 20.7-26.7.)