Lapland - Above ordinary
Sisältöön Sivun ylälaitaan Sivukartta Palaute Tulosta
 
 

Avoimet työpaikat

Lapin liitto hakee palvelukseensa

ALUESUUNNITTELIJAA 

Toimen työtehtäviin kuuluvat maankäyttö- ja rakennuslain mukaisen maakuntakaavan valmistelu ja siihen liittyvät selvitykset sekä vaikutusten arviointi, alueidenkäyttöön ja ympäristöön liittyvät ohjaus- ja työryhmätehtävät, viranomaisneuvottelut, lausuntojen valmistelu ja muut erikseen määriteltävät tehtävät.


Hakijoilta edellytämme soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa ja kokemusta maakuntakaavoituksesta. Eduksi luetaan tuntemus alueidenkäyttöön ja ympäristöön liittyvästä lainsäädännöstä, Lapin olosuhteista ja maakunnan liiton tehtäväkentästä. Odotamme hakijoilta kehittämisvalmiutta, yhteistyökykyä sekä hyvää neuvottelu- ja kielitaitoa.

Työsuhteeseen sovelletaan kunnallista yleistä virka- ja työehtosopimusta. Palkkauksessa noudatetaan Lapin liiton tehtävien vaativuuden mukaista palkkausjärjestelmää. Työsuhteessa noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa. Valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus.

Kirjalliset hakemukset ansioluetteloineen sekä palkkatoivomuksineen pyydämme toimittamaan 29.3.2018 klo 15.00 mennessä sähköpostilla osoitteeseen info(at)lapinliitto.fi tai postitse osoitteeseen Lapin liitto, Hallituskatu 20 B, 96100 Rovaniemi. Hakemusasiakirjoja ei palauteta.

Lisätietoja: maakuntajohtaja Mika Riipi puh. 044 767 4200 ja suunnittelujohtaja Riitta Lönnström puh. 0400 240 504. Tietoa liitosta myös  http://www.lappi.fi/lapinliitto/fi

 

LAPIN LIITTO JATKAA LIIKENNESUUNNITTELIJAN HAKUAIKAA

 

Liikennesuunnittelijan työtehtävänä on vastata maakunnallisen liikennejärjestelmäsuunnittelun koordinoinnista ja sovittamisesta maakunnalliseen kehittämistyöhön sekä hoitaa liikennealan edunvalvontaa sekä kansallista ja kansainvälistä yhteistyötä. Liikennesuunnittelija osallistuu maakuntakaavojen laadintaan osana alueidenkäyttö ja ympäristö -tiimiä liikenneverkkojen, liikenne- ja logistiikka-alueiden ja muiden liikenneasioiden osalta sekä osallistuu myös muuhun maankäytön suunnittelun tehtäviin (lausunnot, hankkeet, ohjaus- ja työryhmät).

Hakijoilta edellytämme soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa (DI tai vastaava) ja kokemusta edellä mainituista tehtävistä. Eduksi luetaan maakunta- ja valtion aluehallinnon tuntemus. Odotamme hakijoilta kehittämisvalmiutta, yhteistyökykyä sekä hyvää neuvottelu- ja kielitaitoa.

Työsuhteeseen sovelletaan kunnallista yleistä virka- ja työehtosopimusta. Palkkauksessa noudatetaan Lapin liiton tehtävien vaativuuden mukaista palkkausjärjestelmää. Työsuhteessa noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa. Valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus.

Kirjalliset hakemukset ansioluetteloineen sekä palkkatoivomuksineen pyydämme toimittamaan 29.3.2018 klo 15.00 mennessä sähköpostilla osoitteeseen info(at)lapinliitto.fi tai postitse osoitteeseen Lapin liitto, Hallituskatu 20 B, 96100 Rovaniemi.

Tehtävää aiemmin hakeneet huomioidaan valinnassa. Hakemusasiakirjoja ei palauteta.

Lisätietoja: maakuntajohtaja Mika Riipi puh. 044 767 4200 ja suunnittelujohtaja Riitta Lönnström puh. 0400 240 504. Tietoa liitosta myös http://www.lappi.fi/lapinliitto/fi

LAPIN LIITTO

 

 
Tuleeko sinusta uusi pelaaja innostuneeseen, Lapille positiivista potkua antavaan tehemä pois -joukkueeseemme?