Lapland - Above ordinary
Sisältöön Sivun ylälaitaan Sivukartta Palaute Tulosta

Sustainable Travel Finland - Kestävän matkailun valmennukset yrityksille Kemissä ja Sallassa 20.10.2020

Kutsu yrityksille Kestävän matkailun valmennukseen Kemissä ja Sallassa 20.10.2020 

Valmennukseen ovat tervetulleita myös lähialueiden matkailuyritykset.

Maapallon tämänhetkisistä ympäristöriskeistä suurimpia ovat ilmastonmuutos, luonnon monimuotoisuuden heikkeneminen ja luonnonvarojen ylikulutus. Matkailun rooli osana maailmantaloutta ja myös alueiden elinvoimaa on suuri, ja meidän yhteinen vastuullinen tavoitteemme on tuottaa enemmän hyötyä kuin haittoja ympäristölle, paikalliselle kulttuurille ja paikallisille ihmisille. Myös matkailijat vaativat yhä enemmän kohteeltaan vastuullisuutta ja sen osoittamista. Vastuuttomuus ei ole enää vaihtoehto - on aika toimia nyt!

Jotta matkailuelinkeino pystyy vastaamaan muuttuvaan kysyntään ja kasvamaan jatkossakin, on toiminnan oltava ekologisesti, taloudellisesti, sosiokulttuurisesti ja eettisesti kestävää. Kestävän matkailun valmennuspäivän aikana 7(h) saat käytännönläheistä perustietoa kestävästä matkailusta ja pääset soveltamaan oppeja yrityksesi toimintaan. Saat myös tietoa ja neuvontaa Business Finlandin vapaaehtoisesta ja ilmaisesta Sustainable Travel Finland (STF) -ohjelmasta ja online-työskentelyalustasta kestävän matkailun toteuttamiseen. Päivä antaa sinulle valmiudet työstää omaa kestävän matkailun suunnitelmaa, tehdä käytännössä tekoja kestävyyden hyväksi sekä viestiä niistä.

Valmennukseen osallistuminen ei sido yritystä STF- ohjelmaan - Voit tulla tositarkoituksella tai vain tutustumaan kestävän matkailun käytännön toimenpiteisiin ja STF-ohjelmaan.

"Sustainable Travel Finland -ohjelman   tavoitteena on kestävän matkailun edistämisen lisäksi viestiä yhtenäisesti Suomesta kestävän matkailun maana. Näin myös helpotetaan matkailijoiden valintoja matkustuspäätöksiä tehtäessä. Ohjelma sisältää seitsemän askeleen käytännönläheisen kehityspolun kestävään matkailuun sekä merkin, jonka avulla jokainen yritys voi viestiä vastuullisuustyöstään uskottavasti ja tehokkaasti.

Kemissä valmentajana toimii pitkän linjan matkailun ja koulutuksen ammattilainen, Visit Finland Akatemian valmentaja Anu Nylund Mood of Finland Oy:stä.

Sallassa valmentajana toimii Visit Finland Akatemian valmentaja Marketta Viljasaari Going Green Oy:stä. Marketalla on vahva kokemus vastuullisuuden viemisestä käytännön teoiksi matkailualalla.

Valmennukset järjestävät Kemin kaupungin  Kemistä vastuullinen ja houkutteleva lähimatkailun kohde-hanke, Sallan kunta, Visit Finland sekä VÄLKKY-hanke.


Ilmoittaudu Sallan valmennukseen 13.10. mennessä  tästä: https://www.lyyti.fi/reg/STFohjelman_koulutuspaiva__Salla_2010_3


Ilmoittaudu Kemin valmennukseen 13.10 mennessä tästä: https://www.lyyti.fi/reg/STFohjelman_koulutuspaiva__Kemi_2010_9657

Voit ilmoittautua paikan päällä tai etänä osallistuvaksi. Tarkemmat ohjelmat liitetiedostoissa.

Lisätietoja Sallan valmennuksesta:
hanna-leena.pesonen@lapinliitto.fi   /040 1861455 sekä
Paula.Aspholm@salla.fi
/ 0400 159022

Lisätietoja Kemin valmennuksesta:
hanna-leena.pesonen@lapinliitto.fi
 / 040 1861455 sekä
vilma.klemetti@kemi.fi / 040 626 0910

Lisätietoa STF ohjelmastahttps://www.businessfinland.fi/suomalaisille-asiakkaille/palvelut/matkailun-edistaminen/vastuullisuus/sustainable-travel-finland/   

Tervetuloa valmennukseen!

Salla STF-koulutus ohjelma 20.10.2020.pdf (125 kt )  Kemi STF-valmennus ohjelma 20.10.2020.pdf (490.8 kt )

02.10.2020 14:57
Lataa PDF-muodossa