Lapland - Above ordinary
Sisältöön Sivun ylälaitaan Sivukartta Palaute Tulosta

Haemme aluesuunnittelijaa

Lapin liitto hakee aluesuunnittelijaa perhevapaan ajaksi

Aluesuunnittelijan työtehtäviin kuuluvat osallistuminen maankäyttö- ja rakennuslain mukaisten maakuntakaavojen valmisteluun sekä erityisesti liikennejärjestelmäsuunnitteluun ja sen sovittamiseen maakunnalliseen suunnitteluun ja maakuntakaavoitukseen. Tehtävään kuuluu myös muita maakunnan liitolle kuuluvia liikennealan kansallisia ja kansainvälisiä tehtäviä sekä osallistumista kuntakaavoitukseen, lausuntojen valmisteluun ja sidosryhmätyöskentelyyn.

Tehtävä on määräaikainen ajalle 1.11.2020 - 31.10.2021. Edellytämme hakijalta soveltuvaa korkeakoulututkintoa sekä perehtyneisyyttä maankäytön suunnitteluun / liikennesuunnitteluun. Työ edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja, sujuvaa kirjallista ja suullista ilmaisua, kielitaitoa sekä kykyä työskentelyyn itsenäisesti ja yhteistyössä.

Työsuhteeseen sovelletaan kunnallista yleistä virka- ja työehtosopimusta. Palkkauksessa noudatetaan Lapin liiton tehtävien vaativuuden mukaista palkkausjärjestelmää.

Hakemukset mahdollisine liitteineen tulee toimittaa 15.9.2020 klo 15.00 mennessä sähköpostilla osoitteella rekry@lapinliitto.fi merkinnällä "Aluesuunnittelija".

Lisätietoja:
Suunnittelujohtaja Riitta Lönnström puh. 0400 240 504 ja aluesuunnittelija Kaisa Kinnunen puh. 040 480 1719 tai sähköpostilla etunimi.sukunimi@lapinliitto.fi.


28.08.2020 11:21
Lataa PDF-muodossa