Lapland - Above ordinary
Sisältöön Sivun ylälaitaan Sivukartta Palaute Tulosta

Tervetuloa mukaan Arctic Sport verkostoon

Arctic Sport –verkosto tuo yhteen liikunta-, urheilu- ja hyvinvointialojen toimijoita ja toimii tiedonjaon foorumina. Verkostolla halutaan lisätä sektorit ylittävää yhteistyötä, hakea ratkaisuja yhteisiin haasteisiin ja edistää elinvoimaa ja hyvinvointia kaikkialla Lapissa. Verkoston yhteistyö käynnistyy maanantaina 10.2. Lapin urheiluopistolla.

Tervetuloa mukaan käynnistämään Arctic Sport –v erkoston yhteistyö maanantaina 10.2. Aloitamme klo 11 päiväkahvien merkeissä Lapin urheiluopistolla. Myöhemmin iltapäivällä järjestetään Arctic Sport -verkoston kokous, johon on mahdollista osallistua myös etänä.

Päiväkahvit 11-14

Päiväkahveilla pääset tutustumaan liikunta- ja hyvinvointialojen toimijoihin, kuten yrityksiin, seuroihin, kuntiin ja koulutusorganisaatioihin, ja keskustelemaan yhteistyön mahdollisuuksista.

Mukana mm. Rovaniemen kaupunki (European City of Sports 2020), Tornion kaupunki, Jukola 2020 (Ounasvaaran hiihtoseura), Lapin liikunta, Santasport Lapin urheiluopisto, Lapin ammattikorkeakoulu, Lapin yliopisto (ARCTA) ja Lapin liitto.

Arctic Sport -verkoston kokous klo 14-16

Ensimmäisen kokoontumisen tarkoituksena on avata keskustelu yhteistyön mahdollisuuksista ja keskeisistä kehittämiskohteista ja sopia yhteisistä toimintamalleista. Kokouksen puheenjohtajana toimii maakuntajohtaja Mika Riipi. Osallistuminen on mahdollista myös etäyhteydellä.

Molemmat tilaisuudet ovat avoimia kaikille kiinnostuneille. Ilmoittautuminen 5.2. mennessä TÄÄLLÄ

Tapahtuman järjestäjinä ovat Inno4Sports (Lapin liitto) ja Liikunta-alan yrityslähtöinen kehittäminen EU-yhteistyössä: ympäristöt, tekniikat ja palvelut (Lapin AMK) ja ) –h ankkeet.

Lisätietoa:

arcticsport.fi

Pirkko Sivonen, projektikoordinaattori, Inno4Sports, +358 40 828 6011


21.01.2020 09:35
Lataa PDF-muodossa