Lapland - Above ordinary
Sisältöön Sivun ylälaitaan Sivukartta Palaute Tulosta

Kommentoi aluekehittämispäätöksen luonnosta otakantaa.fi -sivustolla 12.1.2020 mennessä

Aluekehittämispäätöksen luonnos on nyt kommentoitavana otakantaa.fi –sivustolla, kommentteja voi antaa 12. tammikuuta 2020 saakka. Kommentointi on mahdollista kaikille, jotka rekisteröityvät palveluun, sekä organisaatioille että yksityishenkilöille.

Linkki otakantaa.fi –sivustolle

Aluekehittämispäätös on valtioneuvoston strateginen päätös, joka määrittää aluekehittämisen kannalta keskeiset painopisteet ja tavoitteet. Aluekehittämispäätöksessä määritellään alueiden kehittämisen tavoitetila ja keskeiset painopisteet hallituskaudelle ja vuoteen 2030 asti. Päätöksen valmistelu on aloitettu keväällä 2019 ja päätös on tarkoitus hyväksyä helmikuussa 2020. Valmistelutyötä tehdään työ- ja elinkeinoministeriön johdolla yhteistyössä ministeriöiden, maakuntien ja muiden aluekehittämisen toimijoiden kanssa.

Kommentointimahdollisuus on kaikilla aluekehittämisestä kiinnostuneilla, sekä organisaatioill a että yksityishenkilöill ä . Kyselyn tarkoituksena on kartoittaa näkemyksiä aluekehittämispäätökseen valituista painopisteistä. Lisäksi tarkoituksena on kerätä kommentteja päätösluonnoksen osana olevasta aluekehittämisen uudesta toimintamallista. Kyselyn vastauksia käytetään päätöksen työstämisessä ja viimeistelyssä.

 

Lisätietoja kommenttikierroksesta ja aluekehittämispäätöksestä työ- ja elinkeinoministeriön alueet ja kasvupalvelut -osastolta:

erityisasiantuntija Hanna-Maria Urjankangas (puh. 029 506 3739)

asiantuntija  Auli Sihvola (puh. 029 504 7210)


13.12.2019 08:34
Lataa PDF-muodossa