Lapland - Above ordinary
Sisältöön Sivun ylälaitaan Sivukartta Palaute Tulosta

Äidin puheenvuoro Lapin kunta- ja aluekehityspäivillä syyskuussa!

Lapin liitto järjestää perinteiset Lapin kunta- ja aluekehityspäivät otsikolla Kestävää päätöksentekoa ja kehittämistä tiistaina - keskiviikkona 24. - 25.9.2019 Torandassa, Torniossa. Kunta- ja aluekehityspäivät järjestetään yhdessä Suomen Kuntaliiton, Lapin yrittäjien ja Tornion kaupungin kanssa.

Tilaisuus on tarkoitettu lappilaisille kuntatoimijoille ja sidosryhmille, kuten yrittäjille ja järjestöjen edustajille. Kuntaliitosta mukana on muun muassa varatoimitusjohtaja Timo Reina, Lapin liitosta hallituksen puheenjohtaja Markus Lohi, valtuuston puheenjohtaja Aki Nevalainen sekä maakuntajohtaja Mika Riipi. Kuntapäiville on ilmoittautunut syyskuun alkuun mennessä noin sata lappilaista kuntapäättäjää ja toimijaa.

Kunta- ja aluekehityspäivien toisena päivänä eli keskiviikkona kuulemme Sodankylään muuttaneen viestinnän ammattilaisen, vloggaaja Inari Fernandezin "Äidin puheenvuoron". Fernandez osallistuu myös rentoon "Kestävä käristys" -paneelikeskusteluun Arctic Smart Villagen Juri Laurilan ja itälappilaisen elinkeinokoordinaattori Mika Tenhusen kanssa. Teemana keskustelussa ovat lappilaiset älykkäät ja kestävät ratkaisut.


Päivien ohjelma:  http://www.lappi.fi/lapinliitto/kunnat
Instagram: @ Äidin puheenvuoro
Youtube: @ Äidin puheenvuoro

 
Kunta- ja aluekehityspäivien ajantasainen ohjelma ja ilmoittautumislinkki löytyvät Lapin liiton kehittämisen ja edunvalvonnan kuntasivuilta.

Pyydämme ilmoittautumisia 16.9.2019 mennessä.

Lämpimästi tervetuloa!

 

Lisätietoja:

Kunta-asiantuntija Jaana Koskela, jaana.koskela(at)lapinliitto.fi


09.09.2019 10:24
Lataa PDF-muodossa