Lapland - Above ordinary
Sisältöön Sivun ylälaitaan Sivukartta Palaute Tulosta

Kommentoi Lapin maaseutuohjelmaa 25.6.-18.8.

Lapin maaseutuohjelman ensimmäinen kaikille avoin kommentointikierros on käynnistynyt 25.6.2019. Kommentteja otetaan vastaan 25.6-18.8. Kaikkien kommentit ovat erittäin toivottuja ja tervetulleita! Lue lisää aiheesta täältä:  tinyurl.com/vaikutanyt.

Mistä löydän ohjelman?

Ohjelman ensimmäinen kommentointiversio löytyy ladattavaksi  TÄÄLTÄ (klikkaa edellä olevaa hyperlinkkiä). Kansiosta löydät ohjelmaversion niin word-tiedostona, jota voit halutessasi muokata, kuin pdf-tiedostonakin. Saat tiedostot ladattua omalle koneellesi klikkaamalla ruudun oikeassa ylänurkassa olevaa alasvetovalikkoa ja sieltä vaihtoehtoa "download".

Miten kommentointi onnistuu?

Kommentointi on varsin yksinkertaista. Lue ohjelma läpi joko kokonaan tai sinua kiinnostavien sisältöjen osalta. Kirjaa ylös ajatuksiasi joko ohjelman word-tiedostoon hyödyntämällä punaista väriä kommenteissasi tai korostusväriä, jolla kommenttisi on helpompi erottaa muun tekstin lomasta.

Kun olet saanut kirjattua kommenttisi, laita teksti tulemaan kirjoittajille sähköpostitse: johanna.asiala@lapinliitto.fi. Otsikoi viestisi seuraavanlaisesti: "Lapin maaseutuohjelma, kommentti, oma nimesi" eli esimerkiksi: "Lapin maaseutuohjelma, kommentti, Maija Meikäläinen". Näin kommenttisi ei varmuudella huku muun postin sekaan.

Mikäli et halua kirjata ajatuksiasi valmiin tekstin lomaan, voit myös kirjoittaa kommenttisi suoraan yllä olevaan sähköpostiosoitteeseen (viestiin sama otsikko). Jos haluat kommentissasi viitata johonkin kohtaan, tuo se kuitenkin selkeästi ilmi! Tämä helpottaa kommenttien käsittelyä.

 

Käsittelemme kaikki saapuneet kommentit kommentointiajan päätyttyä eli alkaen maanantaista 19. elokuuta.

Lisätietoja aiheeseen liittyen annetaan 1.8.-18.8., tiedustelut: tanja.hayrynen@lapinliitto.fi / johanna.asiala@lapinliitto.fi. Heinäkuun lomailemme. 

 

Lapin maaseutuohjelman työstämisen aikataulu:

Kommentointikierros: 25.6.-18.8.2019
Saamelaiskäräjät käsittelevät ohjelman syyskuussa Inarissa
Virallinen lausuntokierros: 11.10.-10.11.
Ohjelman lopullinen versio hyväksyttäväksi Lapin liiton hallitukselle - kokous 9.12.
Ohjelman julkaisu pe 13.12.


26.06.2019 13:41
Lataa PDF-muodossa