Lapland - Above ordinary
Sisältöön Sivun ylälaitaan Sivukartta Palaute Tulosta

Matkailun turvallisuusseminaari Luostolla 9.-10.10.2019

Lapin ensimmäinen matkailun turvallisuusseminaari järjestetään Luostolla lokakuun alussa. Seminaarin tavoitteena on matkailuturvallisuuden osaamisen ja yhteistyötoiminnan kehittäminen viranomaisten kanssa. Matkailun turvallisuusseminaari on suunnattu ohjelmapalveluiden/ rinnekeskusten kenttätyöntekijöille ja matkailuyritysten johdolle.


Seminaarin järjestävät Lapin pelastuslaitos ja Turvallisuus- ja kemikaalivirasto yhteistyössä Matkailualan tutkimus- ja koulutusinstituutin/ Lapin ammattikorkeakoulun sekä Lapland Hotels & Safariksen kanssa.

 

Luentoja, keskustelua ja maastopelastusharjoituksia

Seminaarissa on yhteisiä luentoja ja esityksiä, keskustelua, työpajoja sekä käytännön harjoituksia. 

"Seminaarin aikana järjestämme ammattilaisten johdolla erilaisia maastopelastusharjoituksia sekä tutustumme toisiimme ja luomme kattavan, vuorovaikutteisen verkoston matkailun turvallisuuden kehittämiselle", kertoo Jaakko Leinonen Tukesilta.

Seminaarissa on kaksi työpajaa. Voit valita Lapin pelastuslaitoksen johtaman ulkoharjoituksen, joka sisältää käytännön maastopelastusharjoituksia tai Tukesin yhteistyössä Lapin poliisilaitoksen ja suojelupoliisin, Lapin pelastuslaitoksen, Lapin sairaanhoitopiirin ja ympäristöterveydenhuollon luentoja ja keskustelua Auditoriossa.

Ohjelma ja ilmoittautumisohjeet löydät täältä.


Lisätietoa tapahtumasta
Jaakko Leinonen
Ylitarkastaja

Turvallisuus- ja kemikaalivirasto
jaakko.leinonen@tukes.fi
029 5052141


28.06.2019 15:30
Lataa PDF-muodossa