Lapland - Above ordinary
Sisältöön Sivun ylälaitaan Sivukartta Palaute Tulosta

Lappiin kehitteillä liikunta-alan verkosto - Vastaa kyselyyn ja liity verkostoon!

Lapissa on tunnistettu liikunta-alan merkitys ja mahdollisuudet nousevana elinkeinona. Olemme keräämässä kyselyllä tietoa Lapin alueen liikunta-, urheilu-, ja hyvinvointialan toiminnasta ja sen laajuudesta sekä rakentamassa toimijoiden välistä verkostoa. Tavoitteena on kehittää alueellista yhteistyötä sekä edistää toimialan mahdollisuuksia kasvaa ja kehittyä.

Lapin Liikunnan julkaisemassa Lapin liikuntastrategiassakin on määritelty yhdeksi tavoitteeksi lappilaisen liikuntaverkoston kokoaminen, jolle tarve on noussut voimakkaasti eri liikunta- ja urheilualan toimijoiden keskuudesta. Lapin liitto on kesäkuussa 2018 alkaneen hankkeen ( Inno4sport ) resursseilla lähtenyt viemään eteenpäin kyseisen verkoston perustamisista. Tämän kyselyn tuloksia käytetään ison kuvan muodostamiseen nykytilasta Lapin liikunta-alan toimijoista, heidän intresseistään, tarpeistaan ja erityisosaamisesta sekä pohjatietona sille, millaisia asioita verkostolla on ensimmäiseksi tarve lähteä työstämään ja kehittämään. Lisäksi kyselystä saatuja tietoja on tarkoitus hyödyntää Lapin liiton hallinnoimien hankkeiden toiminnassa sekä pohjana Lapin Urheilugaalan yhteydessä 12.1.2019 järjestettävässä verkostoitumis- ja koulutustyöpajassa.

Työpaja järjestetään klo 11.00-14.00 Kemin kaupungintalolla valtuustosalissa.

Tarkempi työpajan sisältö ja ilmoittautuminen joulukuun alussa, mutta ehdottomasti kannattaa varata jo nyt aika osallistumiseen, jotta pääset heti ensi metreiltä mukaan omaa toimintaanne hyödyttävään verkostotyöhön.

Toivomme vastauksia kyselyyn 20.11. mennessä. Kyselyyn pääset vastaamaan TÄÄLLÄ

08.11.2018 13:20
Lataa PDF-muodossa