Lapland - Above ordinary
Sisältöön Sivun ylälaitaan Sivukartta Palaute Tulosta

Pohjois-Lapin maakuntakaava 2040 –seminaari Saariselällä 27. – 28. syyskuuta 2018

Lapin liiton valmistelema Pohjois-Lapin maakuntakaava 2040 -prosessi on edennyt seminaarivaiheeseen. Syyskuun lopulla pidettävässä seminaarissa avataan maakuntakaavakartan sisältöjä ja taustaselvitysten luonnoksia. Työpajoissa syvennytään kaavan keskeisiin kysymyksiin, kuten alueen liikennejärjestelmään, saamelaiskulttuuriin, ekosysteemipalveluihin  ja Jäämerenrataan. Pohjois-Lapin maakuntakaava 2040 -seminaariin on kutsuttu kaikki sidosryhmäneuvotteluihin osallistuneet, viranomaiset ja muut keskeiset toimijat. Seminaari järjestetään Saariselällä Santa's Hotel Tunturissa torstaina ja perjantaina, 27.- 28. syyskuuta 2018.

 
Pohjois-Lapin kaavaluonnosta on valmisteltu laajalta sidosryhmäkierrokselta saatujen tavoitteiden pohjalta. Nyt kaikki osalliset on kutsuttu yhteiseen seminaariin, jotta eri maankäyttöintressien edustajat voivat osallistua yhteensovittamisen pohdintaan. Lapin liiton suunnittelujohtaja Riitta Lönnström on tyytyväinen, että seminaariin on jo 125 ilmoittautunutta.

"On tärkeää, että saamme palautetta tähän kaavaluonnokseen. Parhaiten eri intressejä voidaan yhteensovittaa, kun kaikki osalliset aktiivisesti vaikuttavat kaavan kehittämiseen", sanoo suunnittelujohtaja Lönnström.

 

Lue lisää Pohjois-Lapin maakuntakaava 2040 -prosessista.

Katso täältä seminaariohjelma.


Lisätietoja:

Suunnittelujohtaja Riitta Lönnström
p. 0400 240 504
riitta.lonnstrom(at)lapinliitto.fi
  


24.09.2018 23:04
Lataa PDF-muodossa