Lapland - Above ordinary
Sisältöön Sivun ylälaitaan Sivukartta Palaute Tulosta

Voiko kansainvälinen yhteistyö ja rahoitus tuoda lisäarvoa yritysten kehittymiseen ja kasvuun? - Save the date 18.1.2018!

Voiko kansainvälinen yhteistyö ja rahoitus tuoda lisäarvoa yritysten kehittymiseen ja kasvuun?

Jos olet kiinnostunut tietämään lisää ja haluat päästä mukaan hyötymään kansainvälisestä yhteistyöstä ja rahoituksesta, merkkaa päivä kalenteriisi!

Olemme Lapissa tehneet työtä kansainvälisen näkyvyyden kehittämiseksi Arctic Smartness yhteistyömallin puitteissa jo useamman vuoden ajan. Olemme saaneet siitä hyviä kokemuksia ja konkreettisia onnistumisia. Lappilaiset toimijat ovat hyötyneet näkyvyyden lisääntymisestä mm. saamalla EU:n kansainvälistä rahoitusta. Kansainvälistyminen ei kuitenkaan ole itseisarvo, vaan sen on tuotava lisäarvoa elinkeinoelämälle ja konkretisoiduttava yritysten kasvuksi ja kansainvälisen liiketoiminnan lisääntymiseksi.

Aloitamme 18.1.2018 "Kansainvälisestä rahoituksesta ja yhteistyöstä lisäarvoa yritysten kehittymiseen ja kasvuun¨-työpajasarjan, jossa 1-2 kertaa kuukaudessa järjestetään tietoiskuja eri rahoitusmahdollisuuksista yrityksille ja yritystoiminnan kehittäjille.

Tervetuloa ensimmäiseen tietoiskuun, jonka järjestämme aamupäivällä 18.1 Rovaniemellä osana koko päivän seminaaria "EU-yhteistyöstä ja kansainvälisestä rahoituksesta lisäarvoa yrityksille"!

Aamupäivän aikana luomme katsauksen yritystoiminnan kehittämiseen suunnattuihin EU -rahoituksiin ja yhteistyöverkostoihin ja kerromme miten niihin päästään mukaan.

Iltapäivän aikana esittelemme tarkemmin niitä yhteistyöfoorumeja, joissa lappilaiset toimijat ovat jo mukana ja miten ne mahdollistavat myös yritysten mukana olon.

Kerromme lisää päivän ohjelmasta ja koko työpajasarjasta heti vuoden alussa.


Sitä ennen haluamme toivottaa teille kaikille Hyvää joulua ja Onnellista uutta vuotta!

Lisätietoa arcticsmartness@lapinliitto.fi tai kristiina.jokelainen@lapinliitto.fi


21.12.2017 15:39
Lataa PDF-muodossa