Lapland - Above ordinary
Sisältöön Sivun ylälaitaan Sivukartta Palaute Tulosta

Uusi AIKO haku auki

Työ ja elinkeinoministeriö on myöntänyt Lapin liitolle kansallista aluekehityksen määrärahaa vuosille 2016-2018. Vuonna 2017 määräraha on 307 000 €, jolla tavoitteena on rahoittaa 4-6 kpl lyhytkestoista kokeiluhanketta, jotka perustuvat Lapin ennakoivan rakennemuutoksen ohjelmaan. Haku teemoja ovat Älykään arktisen osaamiskeskittymän rakentaminen, Arktinen digitalisaatio ja Robotiikka. Erityispainotuksina ovat klustereista ja sähköisistä palveluista nousevat kokeilut. Alueellisen kehittämistuen osuus kokonaiskustannuksista on pääsääntöisesti 50-70 %. Tarkemmat ohjeet tuen hakemiseen löytyvät hakuohjeesta.

Rahoituksen haku on auki 1.3. - 31.3.2017. Kirjalliset hakemukset on oltava perillä Lapin liitossa 31.3.2017 tai toimitettuna sähköisesti osoitteeseen info@lapinliitto.fi kello 16.15 mennessä.

Hakemus tulee toimittaa ensisijaisesti postin välityksellä tai toimittamalla käyntiosoitteeseen. Hakemuksessa tulee olla organisaation nimenkirjoitusoikeuden omaavan henkilön allekirjoitus. Sähköisesti toimitetut hakemukset tulee olla lähetetty nimenkirjoitusoikeuden omaavan henkilön sähköpostista osoitteeseen info@lapinliitto.fi

Tukea voidaan myöntää julkis- ja yksityisoikeudelliselle oikeushenkilölle. Maakunnan liitto ei voi myöntää tukea yksittäisen yrityksen liiketoiminnan kehittämiseen.

Aiheesta tarkemmin lapin liiton sivuilta: http://www.lappi.fi/lapinliitto/alueelliset-innovaatiot-ja-kokeilut-aiko1


07.03.2017 08:28
Lataa PDF-muodossa