Lapland - Above ordinary
Sisältöön Sivun ylälaitaan Sivukartta Palaute Tulosta

Marja Perälä Lapin maakuntauudistuksen esivalmistelun projektipäälliköksi

Lapin maakuntauudistuksen esivalmistelun ohjausryhmä valitsi yksimielisesti YTM Marja Perälän valmistelun projektipäälliköksi. Perälä työskentelee tällä hetkellä Lapin TE-toimiston johtajana. Ohjausryhmän mukaan Perälällä oli hakijajoukon vahvin ja laaja-alaisin kokemus muutosjohtamisesta ja verkostomaisesta työskentelystä.

"Kyseessä on uudistus, joka ulottuu jokaiseen lappilaiseen ja meidän tulevaisuuden julkisiin palveluihin. Tästä syystä uudistusta tehdään yhdessä eri toimijoiden ja ennen kaikkea palveluja tarvitsevien kansalaisten kanssa. Nyt on yhteisen rakentamisen aika ja paikka. Meillä itsellämme on tässä onnistumisen avaimet", arvioi Perälä tulevaa.

Maakuntauudistuksen esivalmistelun projektipäällikön tehtävänä on projektin kokonaisjohtaminen. Projektissa kartoitetaan maakuntauudistuksessa maakunnalle siirtyvät tehtävät, niihin liittyvät tukipalvelut, omaisuus ja henkilöstö sekä arvioidaan vaikutukset sidosryhmiin. Myös viestinnällä on keskeinen rooli uudistuksen valmistelussa.

Maakuntauudistuksen esivalmistelun projektipäällikön tehtävä kestää sote-järjestämislain ja maakuntalain voimaantuloon, 1. heinäkuuta 2017 saakka. Esivalmistelun ohjausryhmään kuuluvat Lapin kunnat, Lapin ELY, Lapin TE-toimisto, Lapin AVI, Saamelaiskäräjät, Lapin sairaanhoitopiiri, Länsi-Pohjan sairaanhoitopiiri, Kolpeneen palvelukeskuksen kuntayhtymä, Lapin Pelastuslaitos, Lapin liitto sekä henkilöstön edustajat.

Lue lisää maakuntauudistuksesta: www.alueuudistus.fi


Lisätietoja:

MARJA PERÄLÄ
projektipäällikkö
marja.perala@te-toimisto.fi
p. 0295 039636

JAANA KOSKELA
Projektisihteeri
Kunta-asiantuntija
Lapin liitto
p. 040 630 3003

 

08.09.2016 21:05
Lataa PDF-muodossa