Lapland - Above ordinary
Sisältöön Sivun ylälaitaan Sivukartta Palaute Tulosta

Sote pistää hynttyyt yhteen, tuo sieki kortesi kekoon!

Sote pistää sosiaali- ja terveyspalveluiden hynttyyt yhteen. Miten tästä muutoksesta tehdään mahdollisuus?

Tästä ajankohtaisesta teemasta ja sosiaali- ja terveyspalveluiden hyvän tulevaisuuden aineksista keskustellaan kahvikupposen äärellä Ivalossa tiistaina 30. elokuuta ja Sodankylässä keskiviikkona 31. elokuuta järjestettävissä kaikille avoimissa keskustelutilaisuuksissa. Ivalon tilaisuuteen on mahdollista osallistua myös etäyhteyksillä Sajoksesta, Utsjoelta, Sevettijärveltä sekä Vuotsosta. 

Alueen asukkaiden, järjestöjen, päättäjien ja sote-ammattilaisten toivotaan osallistuvan yhteiseen vuoropuheluun ja tuovan omat paikalliset näkökulmansa ja uudet ideansa keskusteluihin. Myös kaikki kiinnostuneet kuntalaiset ja media ovat lämpimästi tervetulleita paikalle. Näin tulevissa palveluissa saadaan yhteen sovitettua asukkaiden tarpeet, ammattilaisten osaaminen ja käytettävissä olevat resurssit parhaalla mahdollisella tavalla.

  • Tilaisuuksissa kaikilla on mahdollisuus tulla kuuluksi ja saada kuulla muiden näkemyksiä, mielipiteitä ja ideoita tulevaisuuden yhteisistä sosiaali- ja terveydenhuollon palveluista, saatavuudesta, saavutettavuudesta ja mahdollisista uusista toimintatavoista, lupaa Lapin Sote-Savotta -hankkeen prosessivastaava Pertti Hemminki Lapin liitosta.

Tilaisuuksien muut järjestäjät ovat Inarin kunta, Sodankylän kunta, Utsjoen kunta, Saamelaiskäräjät sekä Lapin sairaanhoitopiiri.

  • Ivalon tilaisuus: ti 30.8.2016 klo 17.00 - 19.30, Kunnanvirasto Piiskuntie 2
  • Etäyhteydet: Utsjoki (kunnanvirasto) , Saamelaiskulttuurikeskus Sajos, Sevettijärvi (kolttatalo) ja Vuotso (koulu)
  • Sodankylän tilaisuus: ke 31.8.2016 klo 17.00 - 19.30, Kunnanvirasto Jäämerentie 1


Tilaisuudet ovat suomeksi. Tarvittaessa järjestetään tulkkaus.

Lisätietoja:
Pertti Hemminki
p. 040 648 2040


25.08.2016 19:49
Lataa PDF-muodossa