Lapland - Above ordinary
Sisältöön Sivun ylälaitaan Sivukartta Palaute Tulosta

Sote-muutosjohtaja Sinikka Salo Rovaniemellä torstaina 16.6.

 
Sote-uudistuksen muutosjohtaja Sinikka Salo tekee kesän aikana maakuntakierroksen, jonka tarkoituksena on kuulla alueellisia näkemyksiä ja odotuksia sote-uudistuksen toteuttamisesta sekä keskustella paikallisista muutostuen tarpeista.

Salo vierailee kesän aikana kaikissa 18 maakunnassa. Muutosjohtajana Salo tukee sosiaali- ja terveydenhuollon alueellista uudistamista. Hänen tehtävänsä on varmistaa, että kansallisesti yhtenäiset periaatteet näkyvät maakunnissa ja että toisaalta maakuntien erilaisuus huomioidaan.

"Kierroksella pohdimme yhdessä paikallisten toimijoiden kanssa, millaista tukea alueellisessa valmistelussa tarvitaan. Haluan kuulla, millaisia odotuksia ja tarpeita maakunnissa on", Salo kertoo

Aluekierros alkaa kesäkuussa ja jatkuu elokuussa. Kierros toteutetaan yhteistyössä sosiaali- ja terveysministeriön, valtiovarainministeriön ja Kuntaliiton kanssa.

 

Lapin alueellinen tilaisuus järjestetään Rovaniemellä torstaina 16.6.2016 kello 12 alkaen Hotelli Santa Clausin kokoushuone Lumissa (Korkalonkatu 29, Rovaniemi).

Lämpimästi tervetuloa!

 

Lisätietoja:
Tiedottaja Minna Rantala, sosiaali- ja terveysministeriö
p. 0295 163 042
minna.rantala(at)stm.fi

 

Lue lisää maakunta- ja soteuudistuksesta:
www.alueuudistus.fi

 


14.06.2016 18:26
Lataa PDF-muodossa