Lapland - Above ordinary
Sisältöön Sivun ylälaitaan Sivukartta Palaute Tulosta

Kemijärven Järjestökiehiselle Lapin järjestöpalkinto 2016

 

Lapin Tehemä pois -järjestöpalkinnon sai tänä vuonna kemijärveläisten ja itä-lappilaisten yhdistysten yhteistyötä vuosia edistänyt Kemijärven Järjestökiehinen ry. Lapin maakunnallinen järjestöneuvottelukunta palkitsee vuosittain lappilaisen vapaaehtoisteon tai toimintamuodon, joka on innostanut ja rakentanut yhteistyötä eri toimijoiden välillä. Palkinto luovutettiin Lapin maakunnallisessa järjestöfoorumissa Rovaniemen järjestötalolla perjantaina 10. kesäkuuta 2016.


Tänä vuonna Tehemä pois -järjestöpalkinto myönnettiin kemijärveläiselle järjestötoimijalle, joka on pitkäjänteisellä työllään luonut luontevat yhteistyörakenteet järjestöjen keskinäisellä sekä järjestöjen ja kunnan väliselle yhteistyölle. Yhdistysten yhteistoimintaa ja yleisiä toimintaedellytyksiä edistävä Järjestökiehinen ylläpitää muun muassa järjestöjen yhteistä aktiivisessa käytössä olevaa toimitilaa Kiehispirttiä Kemijärven Särkikankaalla.

 

Lisätietoja Tehemä pois -järjestöpalkinnosta:

Kemijärven Järjestökiehinen ry:n puheenjohtaja
Saila Haikonen
saila.haikonen(at)kemijarvi.fi
p. 0407245547


Lapin järjestöneuvottelukunnan puheenjohtaja
Hilkka Halonen
p. 040 566 3447Lisätietoja Lapin Järjestöfoorumista 10. -11. kesäkuuta Rovaniemellä:

Lapin järjestöfoorumi kokoaa lappilaisia järjestötoimijoita ja asiantuntijoita Rovaniemelle 10. - 11. kesäkuuta 2016. Kolmatta kertaa järjestettävän maakunnallisen järjestöfoorumin aiheina ovat muun muassa järjestöjen vaikuttamistyö, maakunta- ja sote-uudistus sekä rahapelifuusio. Kaksipäiväisen järjestöfoorumin järjestäjinä toimivat Lapin järjestöneuvottelukunta, Lapin liitto sekä Lapin sosiaali- ja terveysturvayhdistys ry. Järjestöfoorumin ohjelma löytyy tästä.


Lapin järjestöneuvottelukunnan sihteeri
Marika Ahola
p. 040 518 9169


12.06.2016 17:41
Lataa PDF-muodossa