Lapland - Above ordinary
Sisältöön Sivun ylälaitaan Sivukartta Palaute Tulosta

Lapin järjestöpalkinto menee tänä vuonna paikallisten yhteistyöverkostojen rakentajalle

Lapin maakunnallinen järjestöneuvottelukunta palkitsee vuosittain lappilaisen vapaaehtoisteon tai toimintamuodon, joka on innostanut ja rakentanut yhteistyötä eri toimijoiden välillä. Tänä vuonna Tehemä pois -järjestöpalkinto myönnetään paikalliselle järjestötoimijalle, joka on pitkäjänteisellä työllään luonut luontevat yhteistyörakenteet järjestöjen keskinäisellä sekä järjestöjen ja kunnan väliselle yhteistyölle. Pitkäaikaisena toimijana palkinnonsaaja on pystynyt uudistumaan paikallisten tarpeiden mukaisesti ja saanut yhteistyöhön mukaan uusia järjestöjä. Palkinto on tunnustus paikalliselle verkostomaiselle yhteistyölle.

Palkinto luovutetaan Lapin maakunnallisessa järjestöfoorumissa Rovaniemen järjestötalolla (Kansankatu 8, 3krs) perjantaina 10. kesäkuuta 2016. Palkinnon ojentaa Lapin liiton maakuntajohtaja Mika Riipi.


Järjestöfoorumissa puhuttaa sote ja rahapelifuusio

Lapin järjestöfoorumi kokoaa lappilaisia järjestötoimijoita ja asiantuntijoita Rovaniemelle 10. - 11. kesäkuuta 2016. Toista kertaa järjestettävän maakunnallisen järjestöfoorumin aiheina ovat muun muassa järjestöjen vaikuttamistyö, maakunta- ja sote-uudistus sekä rahapelifuusio. Kaksipäiväisen järjestöfoorumin järjestäjinä toimivat Lapin järjestöneuvottelukunta, Lapin liitto sekä Lapin sosiaali- ja terveysturvayhdistys ry.

Tilaisuus on yleisölle maksuton. Järjestöfoorumin ohjelma ja ilmoittautumislomake löytyy osoitteesta:  http://www.lappilaiset.fi/fi/jarjestoille/yhteistyota/maakunnallinen-jarjestoneuvottelukunta/lapin-maakunnallinen-jarjestofoorumi/


Lisätietoja Tehemä pois -järjestöpalkinnosta:
Lapin järjestöneuvottelukunnan puheenjohtaja
Hilkka Halonen
p. 040 566 3447
Lapin järjestöneuvottelukunnan sihteeri
Marika Ahola
p. 040 518 9169

Lisätietoja Lapin Järjestöfoorumista 10. -11. kesäkuuta Rovaniemellä:
Lapin järjestöneuvottelukunnan sihteeri
Marika Ahola
p. 040 518 9169


07.06.2016 10:38
Lataa PDF-muodossa