Lapland - Above ordinary
Sisältöön Sivun ylälaitaan Sivukartta Palaute Tulosta

Sote pistää hynttyyt yhteen, tuo kortesi kekoon!

Sote pistää hynttyyt yhteen, mutta miten muutoksesta tehdään mahdollisuus?

Tästä ajankohtaisesta teemasta ja sosiaali- ja terveyspalveluiden hyvän tulevaisuuden aineksista keskustellaan Muoniossa 2.3. ja Enontekiöllä 3.3. järjestettävissä  avoimissa keskustelutilaisuuksissa.

Alueen asukkaiden, järjestöjen,  päättäjien ja ammattilaisten toivotaan osallistuvan yhteiseen vuoropuheluun  ja tuovan omat paikalliset näkökulmansa ja uudet ideansa keskusteluihin, jotta tulevissa palveluissa saadaan yhteen sovitettua  asukkaiden tarpeet, ammattilaisten osaaminen ja käytettävissä olevat resurssit parhaalla mahdollisella tavalla.

- Tilaisuuksissa kaikilla on mahdollisuus tulla kuuluksi ja saada kuulla muiden näkemyksiä, mielipiteitä  ja ideoita tulevaisuuden yhteisistä sosiaali- ja terveydenhuollon palveluista, saatavuudesta, saavutettavuudesta ja mahdollisista uusista toimintatavoista, lupaa Lapin Sote-Savotta -hankkeen prosessivastaava Pertti Hemminki Lapin liitosta. 

AIKATAULU:

Muonio         ke 2.3.2016 klo 17.00 - 19.30                  Ammattiopisto Lappia, Koulutie 8

Enontekiö      to 3.3.2016 klo 17.00 - 19.30                  Virastotalo 2. kerros, Ounastie 165

 

Tilaisuuksien muut järjestäjät ovat Muonion kunta, Enontekiön kunta, Muonion-Enontekiön terveydenhuollon kuntayhtymä ja Lapin sairaanhoitopiiri.

 

Lisätietoja:

Pertti Hemminki, p. 040 648 2040

 

 


26.02.2016 10:56
Lataa PDF-muodossa