Lapland - Above ordinary
Sisältöön Sivun ylälaitaan Sivukartta Palaute Tulosta

Haemme innostavaa projektipäällikköä Arktinen biotalous -hankkeeseen

Haemme Lapin liittoon innostavaa

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ Arktinen biotalous -hankkeeseen

määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 16.2.2016 - 15.8.2017.
Aloitusaika voidaan tarvittaessa sopia myöhemmäksikin.

Haemme Arktinen biotalous -hankkeeseen projektipäällikköä, joka on motivoitunut kehittämään Lapin biotalousklusteria ja innostamaan maakunnan biotaloustoimijoita muutoksen tekijöiksi. Hankkeelle on haettu rahoitusta Euroopan maaseuturahastosta. Hanke alkaa helmikuussa 2016, mikäli hanke saa rahoituksen.

Biotalous on yksi Lapin kehittämisen painopisteistä. Arktinen biotalous -hankkeen tavoitteena on tukea Lapin biotalousklusteria, lisätä yhteistyötä ja biotaloustoimialat ylittävää koordinaatiota sekä vahvistaa viestintää ja laatia Arktisen biotalouden kehittämisohjelma.

Projektipäällikkö kehittää Lapin biotalousklusteria yhteistyössä lappilaisten sidosryhmien ja muiden toimijoiden kanssa. Projektipäällikkö vastaa hankesuunnitelman toteuttamisesta annetun budjetin puitteissa. Projektipäällikön toimipaikka on Rovaniemellä.

Tehtävän menestyksellistä hoitamista tukee soveltuvan korkeakoulututkinnon lisäksi kokemus verkostotoiminnasta, biotalousalaan perehtyneisyys ja kyky innostaa muita. Arvostamme hyviä vuorovaikutus-, yhteistyö ja viestintätaitoja sekä innovatiivisia ja aikaansaavia toimintatapoja. Toivomme hakijalta myös Lapin olosuhteiden ja biotaloustoimijoiden tuntemusta.

Vapaamuotoiset hakemukset ja ansioluettelu palkkatoiveineen tulee lähettää sähköpostilla perjantaihin 22. tammikuuta 2016 klo 16.00 mennessä osoitteeseen maiju.hyry@lapinliitto.fi. Viestikentän otsikoksi ARKTINEN BIOTALOUS/ Projektipäällikkö.

Lisätietoja ja hankesuunnitelma:

Yhteysjohtaja Maiju Hyry, maiju.hyry@lapinliitto.fi, p. 040 7444 601.

Haku päättyy perjantaina 22.1.2016 klo 16.00.

 

Tuleeko sinusta uusi pelaaja innostuneeseen, Lapille positiivista potkua antavaan tehemä pois -joukkueeseemme? Lapin liitto on maakunnan kehittäjä ja Lapin etujen ajaja. Lappilaisten kuntien muodostama kuntayhtymä ja noin 50 ammattilaisen kehitysorganisaatio tarjoaa hyvän näköalapaikan pohjoisen elinkeinoelämän ja yhteiskunnan kehityskulkuihin. Tervetuloa joukkoomme!

 


12.01.2016 11:59
Lataa PDF-muodossa