Lapland - Above ordinary
Sisältöön Sivun ylälaitaan Sivukartta Palaute Tulosta

Interreg IV A Pohjoinen kutsuu konferenssiin "Pohjoinen katsoo eteenpäin" 17.-18.9.2013

Kutsumme sinut, joka olet kiinnostunut kehittämisestä ja valtioiden rajat ylittävästä yhteistyöstä, keittämään ideoista ja kokemuksista jännittävän ja innovatiivisen Pohjoinen-ohjelman 2014-2020.

 

Interreg IV A Pohjoinen kutsuu konferenssiin:

Aika: 17.-18. syyskuuta 2013
Paikka: Spa Hotel Levitunturi, Finland

Ensimmäisenä päivänä saat muun muassa tietoa käynnissä olevan Pohjoinen-ohjelman tuloksista ja kokemuksista sekä saat kuulla mitä EU-komission edustajalla on sanottavana tulevaisuuden rajat ylittävästä yhteistyöstä. Päivä päättyy mukavasti seurustellen muiden samanmielisten kanssa.

Toisena päivänä keskitytään tulevaan Interreg Pohjoinen 2014-2020 ohjelmakauteen. Silloin sinulla on mahdollisuus tuoda esille omia ideoita ja näkökulmia siihen, miten me yhdessä voimme jatkaa alueemme kehittämistä.

Tervetuloa!

Kutsu ja ohjelma "Pohjoinen katsoo eteenpäin"

Tiedot:

Konferenssi on maksuton (sisältää lounaan ja illallisen). Jokainen varaa ja maksaa matkat ja hotellin itse. Kylpylä- ja kokoushotelli Levitunturista on varattu etukäteen joukko huoneita. Varaus tapahtuu sähköpostitse osoitteeseen katja.rauhala@levi.fi. Varausta tehtäessä ilmoittakaa varaustunnus Interreg IV A Nord/Pohjoinen.

Lisätietoa? Ota yhteys Tiina Marjetaan +46 10 225 5371, tiina.marjeta@lansstyrelsen.se.

Ilmoittautuminen

Ilmoita minä päivinä aiot osallistua sekä ilmoita jos aiot osallistua illalliselle. Ilmoita myös mahdolliset ruokavaliota koskevat erityistoiveet. Ilmoittautuminen viimeistään 2. syyskuuta tiina.marjeta@lansstyrelsen.se.


02.07.2013 13:14
Lataa PDF-muodossa