Lapland - Above ordinary
Sisältöön Sivun ylälaitaan Sivukartta Palaute Tulosta

Hoivaseminaari 28.-29.8.2013 Haaparannassa

Pohjoiskalotin neuvosto ja Norrbottenin lääninhallitus järjestävät yhdessä seminaarin, jonka teemana ovat rajat ylittävät hoito- ja hoivapalvelut Pohjoiskalotilla.

Tapahtuman tarkoituksena on esitellä ajankohtaisia hoitoalan asioita EU:n, kansalliselta ja alueelliselta tasolta Suomesta, Ruotsista ja Norjasta. Lisäksi tarkastellaan alan yhteistyön mahdollisuuksia valtioiden rajojen yli Pohjoiskalotin alueella.

Aika: 28.- 29. elokuuta 2013, lounaasta lounaaseen.
Paikka: Ruotsinsuomalainen kansankorkeakoulu (Svefi), Haaparanta

Seminaari on maksuton ja sinne on järjestetty suomi-ruotsi/norja tulkkaus. Osallistujat varaavat ja maksavat matkat ja majoitukset itse.

Svefi tarjoaa majoitusta yhden hengen huoneessa hintaan 800 SEK ja kahden hengen huoneessa 650 SEK henkilöltä per yö sisältäen aamiaisen. Svefille on tehty alustava ryhmävaraus nimellä "Nordkalottrådet", josta huoneita voi tilata. Ryhmävaraus on voimassa 15.8. saakka ja huonevaraukset on tehtävä siihen mennessä. Yhteystiedot löytyvät osoitteesta www.svefi.net.

Ilmoittautumiset tulee tehdä 15. elokuuta mennessä sähköpostitse joko Paula Mikkolalle; paula.mikkola(at)lapinliitto.fi tai Iiris Mäntyrannalle; iiris.mantyranta(at)lansstyrelsen.se. Ilmoittautumisen yhteydessä pyydämme ilmoittamaan myös erikoisruokavalioista.

Tapahtumaa koskeviin kysymyksiin ja tiedusteluihin vastaamme sähköpostitse tai puhelimitse:
Paula Mikkola +358 (0)40 7118 380
Iiris Mäntyranta +46 (0)10 22 55 376

Hoivaseminaari kutsu

Vård och omsorg seminarium inbjudan

Tervetuloa!

 


18.06.2013 10:16
Lataa PDF-muodossa