Lapland - Above ordinary
Sisältöön Sivun ylälaitaan Sivukartta Palaute Tulosta

Pohjoinen Periferia -ohjelman vuosikonferenssi Irlannin Bunrattyssa 9.9.2010

POHJOINEN PERIFERIA ohjelman vuosikonferenssi pidetään Irlannin Bunrattyssa 9.9.2010. Tapahtuman otsikkona on "Stimulating Growth, Social Inclusion and Equal Opportunities in rural areas through enhanced rural business development and core service provision".

Konferenssi on ensisijaisesti tarkoitettu ohjelman hanketoimijoille ja heidän taustaorganisaatioilleen. Ohjelman kansalliset hallintoviranomaiset ja muut tärkeät sidosryhmät, joita ohjelman toteutus kiinnostaa, voivat myös osallistua tapahtumaan.

Konferenssi pyrkii ensisijaisesti parantamaan ohjelmassa meneillään olevien hankkeiden kykyä vastata ohjelman tasa-arvotavoitteisiin sekä yhteisöllisyyden ja tasavertaisten mahdollisuuksien avulla edistämään maaseudun yritystoimintaa.

Ohjelmassa esitellään muun muassa hyviä käytäntöjä, joilla tasa-arvoa on onnistuttu edistämään. Siinä annetaan hankkeille käytännön vinkkejä ja työkaluja, joilla ne voivat paremmin saada sisällytettyä tasa-arvonäkökulman hankkeen toteutukseen ja lopputuloksiin.

Lisätietoja tapahtumasta löytyy ohjelman kotisivulta

http://www.northernperiphery.eu


30.08.2010 16:10
Lataa PDF-muodossa