Lapland - Above ordinary
Sisältöön Sivun ylälaitaan Sivukartta Palaute Tulosta
 
Kaikki ei onnistu langattomasti (3)

 
 

Miksi 100 megaa?

Laajakaistayhteys on nykyisin yhtä välttämätön perustoiminto kuin vesi, sähkö ja lämmitys. Laajakaistayhteyden avulla pidämme yhteyttä ympäröivään maailmaan ja voimme käyttää jatkuvasti monipuolistuvia ja kehittyviä sähköisiä palveluita.

Aidosti nopean laajakaistayhteyden avulla internetin resurssit ovat käytettävissäsi lähes välittömästi. Voit tavata sukulaisiasi tai tuttaviasi helposti videoyhteyksien avulla, saat ulottuvillesi laajan ja laadukkaan viihdetarjonnan, voit tehostaa yrityksesi tai elinkeinosi toimintaa luotettavilla internetyhteyksillä, saat mahdollisuudet toimivaan etätyöhön - tarvittaessa myös kesämökille. Nopeaan laajakaistaan investoiminen nostaa myös kiinteistösi arvoa!

 

Hankkiessasi huippunopean laajakaistayhteyden varmistat myös perhesovun säilymisen, sillä se mahdollistaa useamman käyttäjän yhtäaikaisen netinkäytön.  Voit katsella TV:tä internetin välityksellä samaan aikaan, kun lapsesi käyttävät somea tai pelaavat verkossa!  

Huippunopea yhteys ei tarkoita pelkkää hupia: myös valtio ja kunnat ovat sitoutuneet kehittämään sähköisiä palvelujaan. Uudet palvelut ja moderni tietoliikenne edellyttävät suuria tiedonsiirtonopeuksia, joihin langattomien tai kiinteiden kuparikaapeleiden kautta toimivien yhteyksien ominaisuudet eivät enää riitä. 

Ne onnekkaat, jotka ovat jo saanet huippunopean internet-yhteyden kotiinsa, eivät siitä enää luovu:     "En edes osannut kuvitella, että tämä on näin hyvä!! Miksi odotin näin kauan?! Jos olisin aiemmin tiennyt, olisin vaatinut tätä jo paljon aikaisemmin!! Miten ihmeessä pärjäsin ennen ilman?!" Tällaisia kommetteja kuulet heidän suustaan.

Lue täältä tarkemmin nopean yhteyden eduista.