Lapland - Above ordinary
Sisältöön Sivun ylälaitaan Sivukartta Palaute Tulosta
 
 

Brändikäsikirja

Lapin brändikäsikirjaa voit käyttää oman brändin rinnalla - kaikessa suunnittelussa, toiminnassa, tuote- ja palvelumuotoilussa yrityksen tai yhteisön markkinoinnissa ja viestinnässä. 

 

Lataa tästä brändikäsikirja käyttöösi!

Lapland Above Ordinary BrandGuide.pdf 

 

Brändikäsikirja
 

Lappi-materiaalit kaikkien käyttöön

 

Lapland-Above Ordinary yhteiskäyttöaineisto
 

Uusien monipuolisten materiaalien avulla jokaisella lappilaisella on mahdollisuus tarttua toimeen ja viedä yhdessä Lappi-brändin viestiä eteenpäin. Näin voimme olla kaikki mukana vahvistamassa alueemme mainetta ja kilpailukykyä. Materiaali on suunniteltu niin yritysten, yhteisöjen, koulujen kuin paikallisten asukkaidenkin tarpeisiin ja sitä voi käyttää monipuolisesti aina painotuotteista digitaalisiin ympäristöihin. Aineistot ovat käytettävissä maksutta. Tehemä pois! Todistetaan teoillamme, että Lappi on paras arktinen alue!

Yhteiskäyttöaineiston elementit käyttöohjeineen sekä Lappi-brändin käsikirjan voit ladata materiaalipankista, osoitteesta www.lappi.fi/materiaalipankki.

Materiaalipankki, josta löydät käsikirjan ja alla olevien materiaalien lisäksi Lapland - Above Ordinary -tunnuksen sekä kuvia, jotka kertovat tavanomaisen yläpuolella olevasta Lapista. Kuvia voi vapaasti käyttää Lappiin liittyvien aineistojen kuvitukseen. Tarvittaessa voimme luoda käyttäjälle omia salkkuja valitsemallenne aineistolle ja tarkoituksiin. Salkkuja voi jakaa edelleen omille yhteistyökumppaneille, painotaloille, mainostoimistoillenne jne.

 • Tapahtumamateriaali, jonka voi räätälöidä omien tarpeidensa mukaan. Materiaali sisältää mm. ohjelmavihon, nimikyltit, kaulanauhat, presentaatiopohjat kahdeksan vuodenajan teemalla jne.
 • Lapland - Above Ordinary -presentaatio, ppt-versiot suomeksi, englanniksi ja saamenkielellä sekä pääosin ruotsiksi.
 • Lapland - Above Ordinary -paidat ikoneilla ja brändiviesteillä. T-paitoja voit teettää esimerkiksi yrityksesi, organisaatiosi tai vaikkapa urheiluseurasi käyttöön. Oma painatus esimerkiksi selkäosaan mahdollista.
 • RolLapit, jotka voi räätälöidä omien tarpeidensa mukaan. Suomen- ja englanninkielisissä roll-upissa, "RolLapissa" (koko 2 m x 0,85m) on Lappi-brändin pääviesti ja vetovoimatekijät kahdeksan vuodenajan kuvineen.
 • Lapland - Above Ordinary -tarrat ja ikonit, joilla voit merkitä esim. yrityksesi tuotteita tai palveluita tai vaikka ilahduttaa ystäviäsi ja vieraitasi.
 

Ilmoitustaulu Lappi.fi

Lappi.fi-sivustolle on luotu uusi interaktiivinen ilmoitustaulu, jonka välityksellä lappilaiset toimijat – yksilöt, yritykset, yhteisöt, seurat, porukat ja opinahjot – voivat jättää oman ilmoituksensa ja auttaa Lapista kiinnostuneita ihmisiä löytämään paikkansa Lapista.

Ilmoitustaulun avulla tarjoamme ulkopaikkakuntalaisille helpon tavan tulla tutustumaan paikalliseen elämään. Palvelu toimii kaksisuuntaisesti, myös me lappilaiset hyödymme – paikalliset yritykset voivat esimerkiksi hakea osaavaa työvoimaa Lappiin, oppilaitokset houkutella uusia opiskelijoita ja miksei mökinomistajatkin majoittujia ruuhkaisten sesonkien ulkopuolella.

Ilmoitustaulun avulla teemme Lapista helposti lähestyttävän ja saavutettavan alueen niin yksilöille kuin yrityksille. Palvelun kautta voimme kutsua heidät tutustumaan Lapin arkeen, kokeilemaan rikasta elämää pohjoisessa Suomessa ja löytämään paikkansa Lapista.

Oman ilmoituksen jättäminen on helppoa ja nopeaa kätevän lomakkeen avulla. Tutustu elämykselliseen ilmoitustauluun osoitteessa http://www.lappi.fi/tervetuloa.

Osallistu yhteisiin talkoisiin ja jätä oma ilmoituksesi jo tänään!

Ilmoitustaulu lappi.fi
 

FAKTABOXI:

 • Lappi-brändi materiaalit on luotu Lapland - Above Ordinary -  Lappi-brändin käyttöönottohankkeessa, joka on toteutettu 2013-2015 Lapin liiton rahoittamana EAKR-hankkeena
 • Vuosina 2011-2013 on toteutettu  Lappi-brändin kehittämishanke
 • Lappi-brändityötä jatketaan  Lapland-Above Ordinary Bränditeot -hankkeessa 2015-2017, joka toteutetaan yhteistyössä Lapin yhteisen markkinointi- ja viestintätalon  House of Laplandin kanssa

 • Materiaalipankki > Lapin materiaalipankissa olevia aineistoja ja kuvia saa käyttää vapaasti Lappiin liittyvien viestintäaineistojen tuottamiseen ja kuvitukseen. Kuvien käyttö kaupalliseen tarkoitukseen ei ole sallittua. Kuvia ei saa muunnella eikä käyttää tekijää tai kuvattavia loukkaavalla tavalla. Materiaalipankin kuvia saa käyttää vain lain, muiden säännösten ja hyvän tavan mukaisesti. Mahdollisten väärinkäytösten sattuessa ylläpitäjä on valtuutettu poistamaan materiaalipankin käyttöoikeudet. Julkaistaessa kuvan yhteyteen tulee merkitä omistajan/kuvaajan nimi kuten kuviin on valmiiksi merkitty. Materiaalipankkiin
 • Lapland- Above Ordinary käsikirja
 • Lappi on henkisesti, maantieteellisesti ja teoissaan tavanomaisen yläpuolella.
 

Lappi-presentaatio

Tavoitemielikuva
 
Voit ottaa Lappi-presentaation vapaaseen käyttöösi Lappi-brändin esittelyyn ja/tai esim. osaksi omia esityksiä valintasi mukaan joko pdf-tiedostona tai ppt-esityksenä:

Lappi-presentaatio.pdf 

Englanninkieliset presentaatiot:

Lapland-presentation.pdf

Lapland-presentation.pptx 

 

 

LAPPI ULBMILMIELLAGOVVA

 
Lappi-presentaatio pohjois-saamen kielellä:

Lappi ulbmilmiellagovva.pdf 

Lappi ulbmilmiellagovva.pptx 

 

Presentaatiopohja

Lapland - Above Ordinary PowerPoint-pohja vapaasti käytettäväksi.

Presentaatiopohjassa on käytetty 8 vuodenajan kuvia, joita voit käyttää haluamallasi tavalla elävöittämässä esitystä. Pohjasta löytyy myös Lappi-brändin joikumusiikkidia, jota voi käyttää esimerkiksi presentaation alussa tai vaikkapa tauon aikana.

Voit myös liittää esitykseesi valmista Lappi-aiheista aineistoa (kts. Lappi-presentaatio).

Ppt-malli