Lapland - Above ordinary
Sisältöön Sivun ylälaitaan Sivukartta Palaute Tulosta
 
 

Brändikäsikirja

Lapin brändikäsikirjaa voit käyttää oman brändin rinnalla - kaikessa suunnittelussa, toiminnassa, tuote- ja palvelumuotoilussa yrityksen tai yhteisön markkinoinnissa ja viestinnässä. Käsikirjasta löytyy myös paljon käytännön vinkkejä markkinoinnin ja viestinnän suunnitteluun. 

Lataa tästä brändikäsikirja käyttöösi!

LaplandAboveOrdinary_Brändikäsikirja.pdf 

 

Brändikäsikirja
 

Lappi-materiaalit kaikkien käyttöön

 

Lapland-Above Ordinary yhteiskäyttöaineisto
 

Uusien monipuolisten materiaalien avulla jokaisella lappilaisella on mahdollisuus tarttua toimeen ja viedä yhdessä Lappi-brändin viestiä eteenpäin. Näin voimme olla kaikki mukana vahvistamassa alueemme mainetta ja kilpailukykyä. Materiaali on suunniteltu niin yritysten, yhteisöjen, koulujen kuin paikallisten asukkaidenkin tarpeisiin ja sitä voi käyttää monipuolisesti aina painotuotteista digitaalisiin ympäristöihin. Aineistot ovat käytettävissä maksutta. Tehemä pois! Todistetaan teoillamme, että Lappi on paras arktinen alue!

Yhteiskäyttöaineiston elementit käyttöohjeineen sekä Lappi-brändin käsikirjan voit ladata materiaalipankista, osoitteesta www.lappi.fi/materiaalipankki.

Materiaalipankki, josta löydät käsikirjan ja alla olevien materiaalien lisäksi Lapland - Above Ordinary -tunnuksen sekä kuvia, jotka kertovat tavanomaisen yläpuolella olevasta Lapista. Kuvia voi vapaasti käyttää Lappiin liittyvien aineistojen kuvitukseen. Tarvittaessa voimme luoda käyttäjälle omia keräilykoreja valitsemallenne aineistolle ja tarkoituksiin. Keräilukoreja voi jakaa edelleen omille yhteistyökumppaneille, painotaloille, mainostoimistoillenne jne.

  • Lapland - Above Ordinary -presentaatiopohja. Presentaatiopohjaa voi muokata omiin tarpeisiin sopivaksi ja lisätä omaan presentaatioon sopivia kuvia Materiaalipankin laajasta kuvavalikoimasta.
  • Tapahtumamateriaali, jonka voi räätälöidä omien tarpeidensa mukaan. Materiaali sisältää mm. ohjelmavihon, nimikyltit, kaulanauhat.
  • Lapland - Above Ordinary -paidat ikoneilla ja brändiviesteillä. T-paitoja voit teettää esimerkiksi yrityksesi, organisaatiosi tai vaikkapa urheiluseurasi käyttöön. Oma painatus esimerkiksi selkäosaan mahdollista.
  • RolLapit, jotka voi räätälöidä omien tarpeidensa mukaan. Suomen- ja englanninkielisissä roll-upissa, "RolLapissa" (koko 2 m x 0,85m) on Lappi-brändin pääviesti ja vetovoimatekijät kahdeksan vuodenajan kuvineen.
  • Lapland - Above Ordinary -tarrat ja ikonit, joilla voit merkitä esim. yrityksesi tuotteita tai palveluita tai vaikka ilahduttaa ystäviäsi ja vieraitasi.
 

Mikä Lappi-brändi?

  • Lappi-brändi materiaalit on luotu Lapland - Above Ordinary -  Lappi-brändin käyttöönottohankkeessa, joka on toteutettu 2013-2015 Lapin liiton rahoittamana EAKR-hankkeena
  • Vuosina 2011-2013 on toteutettu  Lappi-brändin kehittämishanke
  • Lappi-brändityötä jatketaan  Lapland-Above Ordinary Bränditeot -hankkeessa 2015-2017, joka toteutetaan yhteistyössä Lapin yhteisen markkinointi- ja viestintätalon  House of Laplandin kanssa

  • Materiaalipankki > Lapin materiaalipankissa olevia aineistoja ja kuvia saa käyttää vapaasti Lappiin liittyvien viestintäaineistojen tuottamiseen ja kuvitukseen. Kuvien käyttö kaupalliseen tarkoitukseen ei ole sallittua. Kuvia ei saa muunnella eikä käyttää tekijää tai kuvattavia loukkaavalla tavalla. Materiaalipankin kuvia saa käyttää vain lain, muiden säännösten ja hyvän tavan mukaisesti. Mahdollisten väärinkäytösten sattuessa ylläpitäjä on valtuutettu poistamaan materiaalipankin käyttöoikeudet. Julkaistaessa kuvan yhteyteen tulee merkitä omistajan/kuvaajan nimi kuten kuviin on valmiiksi merkitty. Materiaalipankkiin

  • Lappi on henkisesti, maantieteellisesti ja teoissaan tavanomaisen yläpuolella.